Marcao'ya 10 milyon Euro

İtalya'da bu sezon ilk 4'e girerek Şampiyonlar Ligi vizesi alan Atalanta, Galatasaray'ın Brezilyalı stoperi Marcao için 10 milyon Euro'yu gözden çıkardı.

Geride kalan sezonu çifte zaferle bitiren ve transferlere yoğunlaşan Galatasaray'da takımın başarılı stoperi Marcao için sürpriz bir transfer iddiası gündeme geldi.

Fanatik'te yer alan habere göre Serie A ekibi Atalanta, Brezilyalı genç stopere talip oldu. Geriden oyun kurma özelliği yüksek olan Marcao için Atalanta'nın 10 milyon euro'luk teklif yapacağı iddia edildi. Buna karşın Galatasaray ise 23 yaşındaki futbolcu için en az 15 milyon euro talep ediyor.

Marcao ile ilgilenen Atalanta, geride kalan sezonda Serie A'yı üçüncü sırada tamamlayarak tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkı kazandı.

Galatasaray, Marcao'yu Ocak ayında Portekiz kulübü Chaves'ten 4 milyon euro'ya renklerine bağladı. 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Twitter'da en fazla takipçisi olan ünlüler (Ünlülerin kaç takipçisi var)
Twitter'da en fazla takipçisi olan ünlüler (Ünlülerin kaç takipçisi var)