Lilly İlaç'ta üst düzey atamalar

Lilly Türkiye'de yeni atamalar gerçekleşti.

Lilly Türkiye'de Yönetici Direktör- Finans Direktörlüğü görevini üstlenen Tonia Grilli, Lilly İtalya'daki Sesto Üretim Tesisi'ne Yönetici Direktör- Finans, Satın Alma ve Tedarik Zinciri Direktörü olarak atanırken; Etik Uyum Direktörü olarak görev yapan Özge Demirkol Bayraktar ise Türkiye Finans Direktörü olarak atandı.

Tonia Grilli hakkında
Johnson & Johnson da dahil olmak üzere çok uluslu firmalarda finans alanında çok sayıda deneyimin ardından Lilly kariyerine 2008 yılında Lilly İtalya'da başlayan Tonia Grilli, Lilly'de geçirdiği süre boyunca, Finansal Planlama, Siparişten Tahsilata (O2C) ve Altı Sigma Kara Kuşak olarak çeşitli finansal yönetim rollerinde görev aldı.

2020'den bu yana kurumsal risk yönetimi, yeni organizasyonel yetkinlikler geliştirme, çalışanların ve şirketin dinamik bir ortamda gelişimine yardımcı olma konularındaki önemli başarılarıyla Lilly Türkiye CFO'su olarak görev yapan Grilli, Sesto Üretim Tesisi Finans, Satın Alma ve Tedarik Zinciri Direktörü olarak, İtalya'da Sesto Üretim Tesisi üst yönetim ekibine katılacak ve tesisteki finans, satın alma ve tedarik zinciri faaliyetlerinin liderliğinden sorumlu olacak.

Özge Demirkol Bayraktar hakkında
Yıldız Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden 2010 yılında mezun olan Özge Demirkol Bayraktar, 2015-2017 yılları arasında Bilgi Üniversitesi'nde MBA tamamladı. Bayraktar, Lilly'ye katılmadan önce L'Oréal ve Bosch'ta Satın Alma Uzmanı olarak görev yaptı.

Mayıs 2022 tarihinden bu yana Lilly Türkiye Etik Uyum Direktörü olarak görev yapan Bayraktar, Lilly'ye 2014 yılında Satın Alma Lideri olarak katıldı. 2016-2018 yılları arasında Lilly Türkiye'de Kıdemli Finansal Analist olarak ek sorumluluklar üstlenen Bayraktar, aynı zamanda SAMETA Fiyatlandırma Müdürü olarak kısa süreli görev yaptı ve bu görevi başarıyla tamamladıktan sonra SAMETA Fiyatlanma Müdürü rolüne terfi etti.

2021 yılında Kuzey Doğu Afrika Finans Müdürü rolünü üstlenen, ardından 2022'de kabul ettiği Lilly Türkiye Etik Uyum Direktörü rolünde çalışmaya devam eden Bayraktar, Türkiye Finans Direktörü olarak yeni görevinde de Türkiye Yönetim Kurulu Ekibinin bir üyesi olmaya devam edecek.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  2017 Vahşi Yaşam Fotoğraf yarışmasının finalistleri belli oldu...
2017 Vahşi Yaşam Fotoğraf yarışmasının finalistleri belli oldu...