Lilly İlaç, Türkiye'nin sağlık ve ilaç sektöründeki en iyi işverenleri arasında

Lilly İlaç, Great Place to Work® Türkiye tarafından açıklanan En İyi İşverenler™ Sağlık Hizmetleri & Farma 2024 listesinde yer aldı.

Lilly Türkiye Kıdemli İnsan Kaynakları Direktörü ve Orta Doğu ve Türkiye (META) Bölgesi Nörobilimler İş Birimi İK Partneri Defne Orhun, “Lilly Türkiye olarak, peş peşe aldığımız en iyi işveren ve sosyal sorumluluk ödüllerimizin ardından Great Place to Work® Türkiye tarafından sağlık ve ilaç sektöründe en iyi işverenlerden biri olarak açıklanmaktan dolayı gurur ve mutluluk duyuyoruz. Lilly'de başarılarımızın kaynağının çalışanlarımız olduğuna; sürdürülebilir olmayı, mutlu ve bağlı çalışanlara sahip olarak gerçekleştireceğimize inanıyoruz. Bu anlayışla yaşadığımız topluma hizmet etmeye ve sektörümüzde de değer yaratmaya devam edeceğiz.” dedi.

“Yaşamı iyileştirme amacımızla çalışıyoruz”
Lilly Türkiye Genel Müdürü Emily Millette, “Lilly Türkiye olarak, yenilikçiliği iş yapış şeklimizin merkezine yerleştiriyoruz. Sürekli olarak değişen, gelişen ve kendini yenileyen bir yapıya sahibiz. Bu yaklaşımımız hem iş modelimizde hem de uygulamalarımızda güçlü bir şekilde kendini gösteriyor. En İyi İşverenler™ Sağlık Hizmetleri & Farma 2024 listesinde yer almak, bize yaptığımız her şeyde kılavuzluk eden dürüstlük, mükemmellik ve insana saygı değerlerimizin bir yansımasıdır. 148 yıllık güçlü mirasımızla, bir sonraki büyük keşif için çalışmaya ve tüm dünyadaki insanların yaşamlarını iyileştirmek için daha fazla yol açmaya devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Çocukların yaramazlıklarının sınır tanımadığının ispatı fotoğraflar...
Çocukların yaramazlıklarının sınır tanımadığının ispatı fotoğraflar...