Leyla Tanlar kimdir, kaç yaşında, nereli ınstagram hesabı var mı?

Yaşı küçük olmasına rağmen oyunculuğuyla birçok kişinin beğenisini kazanan Leyla Tanlar, parlayan yıldızlardan bir tanesi. Leyla Tanlar kimdir, kaç yaşında, nereli ınstagram hesabı var mı?

 Paramparça dizisindeki rolüyle oyunculuğunun da güzelliği kadar takdire şayan olduğunu gösteren Leyla Tanlar kimdir, kaç yaşındadır?

LEYLA TANLAR KİMDİR?

Leyla Tanlar; 13 Aralık 1997 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Yay burcu olan güzel oyuncu; özel Şişli Terakki İlköğretim Okulu'nda ortaöğrenimini tamamlayarak, lise öğrenimi için İtalyan Lisesi'ne yazılmıştır. Halen İtalyan listesinde öğrenimine devam eden oyuncu Leyla Tanlar lise üçe devam etmektedir. Küçük yaşlarda anaokuluna gittiği sıralarda Küçük Denizkızı isimli tiyatro oyununda rol alan Leyla Tanlar; oldukça yetenekli bir oyuncu olarak ekranların karşısına geçmektedir.

Birçok tiyatro kulübünde de faaliyetler gösteren Leyla Tanlar; oyunculuğa olan ilgisinden dolayı Akademi 35,5'a yazılarak mezun olmayı başarmış bir oyuncudur. Daha sonra Paramparça dizisinde karakter oyuncusu olarak rol alan Leyla Tanlar Cansu karakteriyle dizi de oldukça fazla sevilen bir karakter olmayı başarmıştır.

INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Yeşilçam'ın en güzel yüzü Filiz Akın hayranlarını korkuttu
Yeşilçam'ın en güzel yüzü Filiz Akın hayranlarını korkuttu