Levent Üzümcü kimdir? Erdoğan için ne dedi?

Tiyatro sanatçısı Levent Üzümcü, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ettiği iddiası üzerine polis eşiliğinde savcılığa getirilerek ifade verdi. Peki Levent Üzümcü kimdir Erdoğan için ne dedi?

Muhalif kimliğiyle tanınan tiyatro sanatçısı Levent Üzümcü, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaretten ifade verdi. 

Bir vatandaşın ihbarı üzerine hakkında "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan soruşturma başlatılan Levent Üzümcü hakkında zorla getirilme kararı çıkarıldı. Zorla getirilme kararı üzerine polis eşliğinde İstanbul Anadolu Adalet Sarayı’na gelen Üzümcü, soruşturmayı yürüten Basın Suçları Soruşturma Bürosu Savcısı Tuncay Karcıoğlu’na ifade verdi.

LEVENT ÜZÜMCÜ KİMDİR?

6 Temmuz 1972 İzmir doğumludur. İlkokulu Karşıyaka Aydoğdu İlkokulu'nda, liseyi İzmir Eşrefpaşa Lisesi'nde okudu. Daha sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Oyunculuğu, Los Angeles Film Okulu Oyuncu Yönetmenliği eğitimi almıştır.

1996 yılından beri İstanbul Şehir Tiyatroları oyuncusudur. Atv'de yayınlanmış olan Avrupa Yakası adlı dizide Cem karakterini canlandırmıştır.

Ayrıca haftanın 3 günü Türkmax'ta yayınlanan Akıl Şampiyonu adlı yarışmayı sundu. Ada ve Batu Üzümcü'nün babası olan Levent Üzümcü, psikolojik danışman Ebru Tuay Üzümcü ile evlidir.

 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

TÜM YORUMLAR (1 adet)
derya
19.09.2018 16:38
bu nasıl bi habercilik anlayışı erdoğan için ne dedi diye manşetiniz var ama yazınız yok bi sayfada onlarca reklamınız var ama asıl işiniz olan haber yok
 
  Dizi yıldızlarının ekranlardaki ilk rolleri
Dizi yıldızlarının ekranlardaki ilk rolleri