Kuzgun 7. Bölüm fragmanı yayınlandı mı | 6. bölümde neler yaşandı | sansürsüz tüm bölümler izle

Rıfat Bilgin'den intikamını almak isteyen Kuzgun amacına ulaşıyor.Polislerin Rıfat'ı tutuklamak için gelmesiyle Dila büyük şok yaşıyor.

 Kuzgun 6.bölüm izle! Star TV'nin sevilen dizisi Kuzgun'da beklenen gelişmeler yaşanmaya başlıyor.Rıfat'ı hapise attırmak için planlar yapan Kuzgun sonunda amacına ulaşıyor. Babasının ve geçmişin intikamını almak için yanıp tutuşan Kuzgun karşısında Dila'yı buluyor. Meryem, Kuzgun'a bütün yaptıklarının sebebinin ev ve araba mı olduğu sorusunu soruyor. Kendisine itiraf edemesede Kuzgun, ailesi için sokak ortasında kavga ediyor.Ali ile Bora ise iş ortaklığı için yeni planlar yapmaya devam ederken beklemedikleri gelişme onlara engel oluyor.Diziyi izlemek isteyenler haberimizde yayınlanan link üzerinden internet ortamında Kuzgun'u izleme olanağına sahipler.Kuzgun yeni bölümü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı.İşte Kuzgun 6.bölüm izle! Rıfat hapise girecek mi? Kuzgun yeni bölümde neler olacak? Sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz...

 

 

 

KUZGUN YENİ BÖLÜMDE YAŞANACAKLAR

Meryem, Kumru ve Kartal'ın anlattıklarından, Bora'nın elinden kendisini Kuzgun'un kurtardığını anlar. Kuzgun'un, Bora'yı nasıl dize getirdiğini kendince sorgulayan Meryem, alıkonulduğu anlarda Bora'dan öğrendikleriyle, yaşadıklarını birleştirince, Kuzgun için büyük bir endişeye kapılır. Meryem, Kuzgun'u içine girdiği karanlık dünyadan kurtarmak için her yolu deneyecek, düşmanı bile olsa her kapıyı çalacaktır.

KUZGUN 6.SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Bu kapılardan biri Meryem'in yeni tanıyacağı sürpriz bir isme, diğeri de Dila'ya açılır. Dila, Meryem'in her bir sözünü yüreği sızlayarak dinler, haklılığını tasdikler. Dila, aşık olduğu adama, Kuzgun'a, hayatından çıkması, buralardan çekip gitmesi için çarpıcı bir teklifte bulunur. Meryem, Kuzgun'un da karşısına çıkar. Kuzgun, Meryem'in can acıtabilecek laflarından ziyade, geçmişiyle ilgili ilk kez duyacağı sözlerine dikkat kesilir.

Yapmayı çok istediği tohum işini Rıfat'ın, kendisine değil de, Kuzgun'a verdiğini öğrenen Ali'nin, Kuzgun'a olan nefreti katlanır. Kuzgun ile Ali arasında yaşanacak büyük hesaplaşma adım adım yaklaşmaktadır. Kuzgun, sevkiyat işinin inceliklerini öğrenmek için Rıfat'ın depolarına gider. Asıl amacı, babasının yaşadıklarının aynısını Rıfat'a da yaşatmak olan Kuzgun, depolarda dönen dolapları dikkatle gözlemler. Kuzgun için artık, Rıfat'a öldürücü darbeyi vurmanın ve ondan da intikamını almanın vakti gelmiştir.

DİLA ŞEREF'İN VURULDUĞUNU ÖĞRENİYOR

Kuzgun'un vurduğu Şeref hala yaşamaktadır. Bora'ya gelen telefonda babasının vurulduğu haber verilir. Dila ne olduğunu sorunca Bora babasının vurulduğunu söyler. Dila bu sırada bir yandan babasını ararken Bora'ya da onunla gelmek istediğini söyler. Dila abisi Ali'yi arayarak Şeref'in vurulduğunu söyler. Dila Ali'ye babası ile birlikte olup olmadığını sorar ancak Ali onun bir toplantı için gittiğini söyler. Dila “bir an önce babamızı bulmalıyız” der.

Kuzgun Rıfat'ı onu tanıyan birinin evine getirir. Bu sırada Dila arar ama telefonu açmaz. Kuzgun'un elleri titremektedir. Çocukluğu gözünün önüne gelir ve ansızın ellerindeki titreme geçer. Bora hastaneye gelir. Şeref ameliyattadır. Bora doktordan bilgi alır. Bu arada Dila Bora'ya, Şeref'in vurulduktan sonra biri tarafından arandığını eğer telefonuna ulaşırlarsa bir görgü tanığının olduğunu söyler.

KUMRU HABER PEŞİNDE

Kumru, Şeref'in gizli hastanesine gelir. İçeriye girmek olanaksızdır. Ancak Kumru tuvalete gidip geleceğini söyleyerek haber için beraber geldiği arkadaşını bırakıp ayrılır. Ali hastaneye gelerek Bora'ya geçmiş olsun derken olayın nasıl olduğunu sorar. Bora ise babasının nasıl vurulduğunu Rıfat'a sormaları gerektiğini söyleyerek Rıfat'ın nerde olduğunu sorar. Ali babasının iş toplantısı için gittiğini söyler.

BORA VE DİLA TANIŞIYOR

Kuzgun arabaya biner ve Rıfat ile birlikte yarasını tedavi ettirmek için yola çıkar. Bu arada Şeref'in oğlu Dila ile konuşmaktadır. Dila tanışmak için zorla getirildiği için Bora'ya sitem eder. Bora onu restorana getiren kişiyi yanına getirterek Dila'dan özür diletir. Adamını diz çöktüren Bora silahını ona doğrultunca Dila korkuyla yüzüne bakar ancak Bora tetiği çekmeden adamına kovulduğunu söyler.

ŞEREF AMELİYATTAN ÇIKIYOR

Şeref ameliyattan çıkmıştır. Bora doktora babsının durumunu sorar. Doktor yaşama ihtimalinin çok zayıf olduğunu ve bitkisel hayata girebileceğini söyler. Bora ameliyattan çıkan babasının bulunduğu odaya giderek geçmişi ile ilgili yaşadıklarını ona anlatmaya başlar. Babasının ondan esirgediği sevginin hesabını sorar kendince. Ardından babasının bağlı olduğu makinenin fişini çekiyor.

KUZGUN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Meryem yıllar sonra Rıfat’ın karşısına çıkar. Rıfat’a Meryem kocası Yusuf’un hapse girmesine ve yuvasının dağılmasına neden olayları hatırlar. Rıfat’a “O zaman canını almadım ama bu sefer gözümü kırpmam” deyince Rıfat da “Kuzgun’u ben bulmadım. Dila’nın hayatını kurtardı” der. Meryem “Senden bir can ve 20 yıl alacağım var. Alnımda ne yazıyor bilmiyorum ama senin alnında ne yazdığını biliyorum. Senin ecelin benim elimden olacak” diyerek çıkar.

“MERYEM SANA KURBAN OLSUN”

Rıfat’ın yanından çıkan Meryem’in karşına Kuzgun çıkar. Kuzgun ona ne yapmaya çalıştığını sorar. Meryem’den kahramanlık yapmasını istemediğini söyleyerek “Sen benim anam değilsin” der. Meryem bu sözlere çok içerler ve gözyaşları döker. Kuzgun’a “20 yıl dönmeni bekledim bir 20 yıl da içinin soğumasını beklerim. Ben senin ananım. Meryem sana kurban olsun” diyerek çeker gider. Kuzgun annesinin arkasından bakakalır.

“BEN AV SEN AVCI”

Kuzgun’un cep telefonuna Kesik’in bir sandalyede ağzı ve elleri ayakları bağlı bir görüntüsü gelir. Kuzgun telefonda mesajı gönderen kişinin numarasını arar ve ona nerede olduğunu sorar. Karşısındaki kişi de “Arkadaşını sağ görmek istiyorsan tek başına gel” der. Kuzgun verilen adrese gider. İçeri girdiğinde arkadaşı sağdır. Hemen elini ayağını çözer. Ona iyi olup olmadığını sorar ardından da arkasından bir el çırpması sesi gelir. Kuzgun arkasını döndüğünde karşısında Dila’yı bulur. Dila bu işin arkasındaki kişi olduğunu itiraf eder ve Kuzgun’a “Ben sendeki karşılığımı biliyorum. Ben av sen avcı” der. Kuzgun hiçbir şey bilmiyorsun deyince Dila da “Geri döndün. İntikam almak istiyorsun, aldırtmam” der.

“KUZGUN BENİM ŞOFÖRÜM”

Kuzgun Rıfat ve Dila’yı evlerine bıraktıktan sonra gitmek için izin ister. Bu sırada Dila babasına, “Kuzgun bundan sonra benim şoförüm” der. Rıfat şaşırmıştır. Dila Kuzgun’a “Bekle yemekten sonra çıkacağız” deyince o da “Emredersiniz” der. Akşam Kuzgun Dila’yı bir gece kulübüne bırakır. Kapısını açan Kuzgun’a “Burada bekle” der.

DİLA KUGUN’U KISKANDIRMAYA ÇALIŞIYOR

Kuzgun dışarda beklemekten sıkılıp gece kulübünden içeri girer. Dila sahnede DJ’lik yapmaktadır. Dila Kuzgun’u içeride kendisini izlerken görünce işini bırakıp arkadaşlarından biriyle dans etmeye başlar. Kuzgun barda bir şeyler yerken kafasını kaldırdığında Dila’nın orda olmadığını görür. Etrafa bakınır ve onun kapıdan çıktığını görerek peşinden gider.

DİLA HİSLERİNİ ANLATIYOR

Dila’yı dışarıda tek başına düşünürken bulur. Dila’dan dünkü yaptıkları için özür diler. Dila ona ne yapmaya çalıştığını sorunca “Bende kaçak elektrik var. Bir öyleyim bir böyleyim” diye cevap verir. Kuzgun’a ona nasıl güveneceğini sorar. Ardından geçmişte o gittikten sonra neler hissettiğini anlatır. Kuzgun’a o gelmeden ne halde olduğunu ve şimdi nasıl hisettiğinden bahseder. Kuzgun da sonunda ona her zaman güvenebileceğini söyler.

Hem konusu hem de oyuncularıyla ilk bölümden itibaren ilgi gören dizi Kuzgun'da gerilim dolu sahneler yaşanacak. Dila bir yandan Kuzgun'a inanmaya çalışırken diğer yandan intikam için döndüğünü kanıtlayan olaylarla karşılaşmaya başlar.

Kuzgun ile Kesik'i yan yana gören Dila'nın kalbi paramparça olur. Dila'nın Kuzgun'a olan güveni de yara almıştır. Ona yeniden canını emanet edecek kadar güvenip güvenemeyeceğini anlamak için, tehlikeli bir hamle yapar. Bu hamle kısa bir süreliğine duygularına yenilmeleri, sımsıkı sarılmaları ile sonuçlanır. Ama Dila, Kuzgun'u sınamaya devam edecek ve aralarında keskin bir yüzleşme yaşanacaktır. Meryem, yıllar sonra ilk kez Rıfat'ın karşısına çıkar ve ikili arasında kelimenin tam anlamı ile bir söz düellesu yaşanır.

Kuzgun ile Kumru da yine yıllar sonra ilk kez karşı karşıya gelirler. Bu anlara Meryem de şahit olur ve Kuzgun'un vereceği tepkiyi, gizlice takip eder. Kuzgun, Şeref'le yaptığı anlaşmadan sonra, Rıfat'ı ortadan kaldıracağı günün planını yapar. Ancak Kuzgun'un planı, vereceği kurbanla altüst olur. Kuzgun'un alacağı bu ağır darbeden sonra, Kuzgun ile Dila arasında iyileşmesi zor bir yara ve uçurum açılacaktır. Kuzgun artık intikam yolculuğunda keskin bir dönemece girmiştir. Bu yolda ya ölecek, ya da hayatta kalmaya devam edecektir.

KUZGUN 1. BÖLÜM ÖZETİ: İLK BÖLÜMDE NELER OLDU?

Başkomiser Yusuf ve Rıfat bir uyuşturucu operasyonuna katılır. Operasyonda önemli bir uyuşturucu baronunu yakalarlar. Ancak operasyon sırasında Halil adında arkadaşları vurulur. Operasyondan birkaç gün sonra Yusuf polisler tarafından gözaltına alınır. Gözaltına alınma sebebi oldukça ağırdır. Yusuf bir şey yapmadığını söylese de gözaltına alınmaktan kurtulamaz. Oğlu Kuzgun babasının gözaltına alınmasına mani olamaz.

KUZGUN'UN ZORLUKLARLA GEÇEN HAYATI

Kuzgun aradan geçen onca yıl sonra artık büyümüş ve hayatı zorluklar içinde geçmiştir. Şimdi ailesinden uzak bambaşka bir hayatı vardır. Patronu olan kişi ona İstanbul'dan gelecek önemli birini karşılaması görevini verir. Kuzgun havaalanının çıkışında yolculardan birini çocukluk arkadaşına benzetir. Karşılamaya gelen kişi Rıfat'ın kızı Dila'dır. Dila arabaya bindikten sonra yolda babası arar ve yanındaki kişi olmadan adım atmamasını ona tembihler.

DİLA'NIN DİLEĞİ: “KUZGUN DÖN”

Kuzgun, Dila'yı kalacağı otele getirir. Eşyalarını odasına yerleştirdikten sonra “dışarda bekliyorum” diyerek çıkar. Bu arada Meryem diğer çocukları Kumru ve Kartal ile birlikte kocası Yusuf'un mezarına ziyerete giderler. Kocasının mezarında gözyaşları içerisinde Kuzgun'un hala geri dönmediğini söyler. Dila Kuzgun ile birlikte okulun bahçesine aldıkları fidanları dikerler. Dila, Kuzgun'un konuşmasından geçmişten bir anıyı hatırlar. Kuzgun, Dila'yı ziyaretçilerin dileklerini yazdığı bir mağaraya götürür. Dila dileğini yazıp diğer dileklerin yazıldığı yer bırakır. Kuzgun, Dila'nın yazdığı dilek kağıdını okur ve şok olur. Çünkü kağıtta “Kuzgun dön” yazmaktadır. Kuzgun Dila'yı artık tanımıştır.

ŞEREF, RIFAT'I TEHDİT EDİYOR

Şeref ve Rıfat'ın bulunduğu masada onlara ihanet ettiklerinden şüphelendikleri kişi boğularak öldürürlür. Şeref, Rıfat'a yeni işleri ile ilgili bilgileri verirken oğlu ile ortak olduklarını söyler. Rıfat yeni işi kabul etmediğini çoluk çocukla ortak olmak istemediğini söyler. Şeref de çoluk çocuk dediği kişinin oğlu olduğunu ve kendisinin de dünürü olduğunu, kabul etmemesi durumunda yok hükmünde olacağını söyleyerek Rıfat'ı tehdit eder.

DİLA VE KUZGUN TAKİP EDİLİYOR

Kuzgun annesinden ayrıldıktan sonra yaşadıkları eve dönmüş ve evde kimseyi bulamamıştır. Gözü gibi baktığı kuşları da yoktur. Onu alıp götürenlerin elinden kaçmıştır. O günleri hatırlamıştır. Onu en çok yaralayan şey terkedilmek olmuştur. Sabah, Dila'yı kaldığı otelden alır. Dila'nın yüzü yaşadıkları olaydan dolayı asıktır. Kuzgun'a bavulunu verir. Arabayı Dila kullanır. Ancak arabaları takip edilmektedir. Dial Kuzgun'dan çantadaki telefonu ister ve babasını arar. Babasına takip edildiklerini söyleyerek takip edenlerin kim olduğunu sorar. Bu sırada telefon kapanır.

RIFAT YUSUF'U SATIYOR

Rıfat ise operasyon düzenledikleri kişi ile anlaşma yapmış ve Yusuf'u satmıştır. Yusuf'un karısı Meryem ve çocukları hapiste ziyaretine gelir. Yusuf Meryem'e İstanbul'dan gitmelerini söyler. Meryem çok şaşırsa da Yusuf bu işten kurtulması için onların elini kolunu bağladığını söyler. Yusuf İstanbul'dan ayrılacaklarını Rıfat ve ailesine de söylememeleri konusunda Meryem'i uyarır. Yusuf, Rıfat'ın onu sattığını Meryem'e söyler.

ANNESİ KUZGUN'U FEDA EDİYOR

Meryem ve çocukları Yusuf'un yanından ayrıldıktan sonra evlerine gittiğinde içeride tanımadığı insanlar olduğunu görür. Onlara kim olduklarını sorduğunda, Meryem'e operasyon kayıtlarının nerde olduğunu sorarlar. Meryem kayıtlardan haberi olmadığını söyleyince adamlar çocuklarını alıp götürmek isterler. Meryem çocuklarını bırakması için onlara yalvarırken adamlardan biri çocuklardan birini seçmesini isterler. Meryem çaresizlik içinde Kuzgun'u söyler. Kuzgun adamlar tarafından götürülürken annesine “neden” der. Bu Kuzgun'un ailesini son görüşüdür.

KUZGUN DİZİSİNİN KONUSU

Kuzgun'un; 'Kuzgun'u bir kurşun, bıçak yarası, trafik kazası ya da dayak öldürmedi. Kuzgun'u terk edilmek öldürdü.' sözleriyle, terk edilmiş olmanın acısını yıllardır yüreğinde taşıdığını hissettirdiği tanıtımda, dizinin ilk bölümünden birbirinden çarpıcı görüntüler yer alıyor. Aksiyon sahnelerinin heyecanı artırdığı tanıtımda Dila'nın Kuzgun'a 'Borçlandım sana' sözleri ise, Kuzgun'la Dila arasında neler yaşanacağına ilişkin merak uyandırıyor.

KUZGUN DİZİSİNİN OYUNCULARI

Başrollerini Barış Arduç ve Burcu Biricik 'in paylaştığı 'Kuzgun'un kadrosunda; Settar Tanrıöğen, Hatice Aslan, Levent Ülgen, Caner Şahin, Ahsen Eroğlu, Aytek Şayan, İpek Erdem, Derya Beşerler, Erdal Küçükkömürcü gibi önemli isimler yer alıyor.

Barış Arduç'un 'Kuzgun', Burcu Biricik'in de 'Dila' karakterlerini canlandırdıkları 'Kuzgun'un yapımcılığını Kerem Çatay-Pelin Diştaş üstleniyor, yönetmenliğini Bahadır İnce yapıyor, senaryosunu da Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz yazıyor.

BİRİNCİ BÖLÜM KONUSU

Yusuf ve Rıfat iki kıdemli polis ve çok eski dosttur. Uyuşturucu baronu Şeref Dağıstanlı’ya yönelik büyük bir operasyon düzenlerler. Şeref kurtulmak için Yusuf ve Rıfat’a yüklü miktarda rüşvet ve yanı sıra imtiyaz önerir. Yusuf bu teklifi sert bir şekilde reddeder. Rıfat ise Yusuf’la aynı düşüncede değildir ama bunu dillendirmez. Yusuf, operasyondan çok kısa bir süre sonra kendisine kurulan kumpasla tutuklanır ve meslekten men edilir. Ona pusu kuran ise can dostum dediği Rıfat’tır.

Yusuf’un cezaevine girmesi ile karısı Meryem ve üç çocuğu, hayatlarını en acı ve en trajik sınavıyla karşı karşıya kalırlar. Bu sınavın en büyük bedelini ise Kuzgun ödeyecektir. Kuzgun ailesinden ve evinden uzakta yirmi yıl sürecek bir esaretin, acının, öfkenin ve mücadelenin içine düşecektir. Kuzgun’un sır gibi kayboluşu, Dila’yı derinden etkiler.

BARIŞ ARDUÇ KİMDİR?

Barış Arduç, 9 Ekim 1987 tarihinde anne babası çalışmak için gittiklerinde İsviçre’nin Scherzingen şehrinde ailesinin ortanca çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Baba tarafından Fatsa'lıdır. 8 yaşında kadar ailesi ile birlikte burada yaşayan oyuncu 1995 yılında aile ile birlikte Türkiye’ye kesin dönüş yaptı.

Gölcük’te eğitim hayatını sürdürürken 1999 yılında yaşanan Gölcük depremi sonrasında ailesiyle birlikte Bolu’ya yerleşti. Üniversite eğitimi için ilk yıl kazandığı Kayseri Erciyes Üniversitesi Spor Akademisini adapte olamadığı için bıraktı. Çok iyi bir yüzücü olan oyuncu 8 sene boyunca Şile’de cankurtaran olarak çalıştı.

Emektar tiyatro oyuncu Ayla Algan ile tanışması sonucunda hayatı değişen Barış Arduç, bu yıllarda oyunculuk eğitimi almaya başladı. Ardından Sadri Alışık Tiyatrosunda eğitimlere katılan ünlü isim profesyonel oyuncu olarak 2011 yılında televizyon dünyasına adım attı.

2015 yılında Star Tv'de yayınlanmaya başlayan Kiralık Aşk dizisi ile bütün dikkatleri üzerine çekmiştir ve kariyerinde önemli bir çıkış yapmıştır.

Küçük Hanımefendi, Dinle Sevgili, Benim İçin Üzülme, Bugünün Saraylısı ve Racon: Ailem İçin gibi projelerde yer alan Barış Arduç şimdilerde Star TV ekranlarında yayınlanan Kuzgun dizinde Kuzgun karakterine hayat vermektedir. Barış Arduç, 1.82 metre boyunda, 78 kilo ve Terazi burcudur.

Barış Arduç'un rol aldığı diziler ve filmler:

2019 – Kuzgun (Kuzgun) (TV Dizisi)
2017 – Mutluluk Zamanı (Mert) (Sinema Filmi)
2015 – Kiralık Aşk (Ömer) (TV Dizisi)
2015 – Racon: Ailem İçin (Tekin) (TV Dizisi)
2014 – Sadece Sen (Ersin)(Sinema Filmi)
2014 – Deliha (Cemil) (Sinema Filmi)
2013 – 2014 – Bugünün Saraylısı (Selim) (TV Dizisi)
2012 – 2013- Benim İçin Üzülme (Ahmet) (TV Dizisi)
2011 – Dinle Sevgili (Hakan) (TV Dizisi)
2011 – Küçük Hanımefendi (Cenk) (TV Dizisi)
2011 – Pis Yedili (TV Dizisi)

BURCU BİRİCİK KİMDİR?

Burcu Biricik, 4 Mayıs 1989 yılında Antalya Elmalı’da dünyaya gelmiştir. Burcu Biricik, lisans eğitimini İzmir Ege Üniversitesi Arkeoloji Bölümü’nde tamamlamıştır. Üniversite yıllarında Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda çalışmaya başlamıştır. İkinin Biri, Yaşlı Hanımın Ziyareti, Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım, Yedi Kocalı Hürmüz gibi çeşitli oyunlarda ve kısa filmlerde rol almıştır.

2006 yılında Antalya’da düzenlenen güzellik yarışmasına katılmış ve Akdeniz Kraliçesi olarak seçilmiştir.

Oyunculuğun yanı sıra 2016 yılında Çok Uzak Fazla Yakın filminin yönetmenliğini yapan Burcu Biricik, 2015 yılında nişanlandığı reklamcı Emre Yetkin ile 30 Temmuz 2016 tarihinde evlendi.

Şimdilerde Star Tv ekranlarında yayınlanan Kuzgun dizisinde Dila karakterine hayat veren Burcu Biricik, 1.70 metre boyunda, 53 kilo ve Boğa burcudur.

Burcu Biricik’in rol aldığı diziler ve filmler:

2019 – Kuzgun (Dila) (TV Dizisi)
2019 – Çiçero (Ajan) (Sinema Filmi)
2018 – Her Şey Seninle Güzel (Deniz) (Sinema Filmi)
2018 – 8. Gün (Bahar)(TV Dizisi)
2016 – Çok Uzak Fazla Yakın (Aslı) (Sinema Filmi)
2016 – Hayat Şarkısı (Hülya) (TV Dizisi)
2014 – Şeref Meselesi (Kübra Güngör) (TV Dizisi)
2014 – Ulan İstanbul (Kübra) (TV Dizisi)
2014 – Bana Masal Anlatma (Ezgi) (Sinema Filmi)
2013 – Kedi Özledi (Lale) (Sinema Filmi)
2013 – İnanç Odası (Kurban) (Sinema Filmi)
2013 – Beni Böyle Sev (Seda) (TV Dizisi)
2012 – Düşman Kardeşler (Derya) (TV Dizisi)
2012 – Ustura Kemal (TV Dizisi)
2011 – Muhteşem Yüzyıl (Cariye) (TV Dizisi)
2007 – Maçolar (TV Dizisi)

HATİCE ASLAN KİMDİR?

Dizi ve tiyatro oyuncusu Hatice Aslan, 20 Şubat 1962 yılında Sivas’ta dünyaya gelmiştir. 9 kardeşten altıncısıdır. Çocukluğu Sivasta geçen Aslan, ilk ve orta öğretimini yine Sivas’ta tamamlamıştır. 1983 yılında Ankara Devlet Konservatuarı’ndan mezun olan Aslan, aynı yıl Devlet Tiyatrosuna girdi. 1986 yılında İzmir Devlet Tiyatrosu’na tayin edildi. 1986–1992 yılları arasında çocuk oyunları ve müzikallerde görev aldı. Ardından Ankara’ya dönen Aslan, bu dönemde Ankara’da çekilen ve çoğunluğunu Devlet Tiyatroları oyuncularının oluşturduğu Ferhunde Hanımlar dizisinde, 7 yıl boyunca Nejla’yı canlandırdı. Daha sonra İstanbul Devlet Tiyatrosu’na geçen Aslan, Hürrem Sultan ve Kınalı Kar dizlerinin ardından beş sezon En Son Babalar Duyar dizisinde oynadı. 2000 yılında Ankara'dan İstanbul'a taşındı. 2000 yılından beri de İstanbul Devlet Tiyatrosu’nda yer almaktadır.

1.69 metre boyunda ve Balık burcu olan 56 yaşındaki Hatice Aslan’ın Ekin isminde bir oğlu bulunuyor. Aslan, Hakkı Ergök ve Renan Kaleli ile evlilikler yapmıştır. Son dönemde Ayrılsak da Beraberiz dizisinde Mehveş, Bugünün Saraylısı dizisinde Türkan ve Lale Devri dizisinde Zümrüt karakterilerine hayat vermiştir. Aslan, son olarak Kiralık Aşk'ta yer almıştır.

Aslan son olarak 2018 yılında Fox Tv ekranlarında yayınlanan Adı Zehra isimli dizinin oyuncu kadrosuna dahil olmuş ve dizide Şule karakterini canlandırmıştır.

Hatice Aslan’ın ödülleri

– 2009 – 2. Yeşilçam Ödülleri En İyi Kadın Oyuncu Ödülü (Üç Maymun)

– 2009 – 41. SİYAD Türk Sineması Ödülleri En İyi Kadın Oyuncu Ödülü (Üç Maymun)

– 2011 – 7. River Run Uluslararası Film Festivali En İyi Kadın Oyuncu Ödülü (Üç Maymun)

– 2011 – 18. Altın Koza Film Festivali En İyi Kadın Oyuncu Ödülü (Vücut)

Tiyatro Oyunları:

– Ölümsüzler
– Kaygusuz Abdal
– Küçük Adam Ne Oldu Sana
– Karacaoğlan
– Müfettiş
– Sersem Kocanın Kurnaz Karısı
– Erkek Arkadaş
– Azizname
– Çamaşır Hane

Filmleri ve dizileri:

– Vücut – 2012
– Lale Devri – 2010
– Samanyolu – 2010
– Eastern Plays (yaz mevsimi) – 2009
– Üç Maymun – 2008
– Düğün Şarkıcısı – 2008
– Bayrampaşa: Ben Fazla Kalmayacağım – 2007
– Hırçın Menekşe 2003
– A. G. A – 2003
– Hürrem Sultan (Mahidevran Sultan) – 2003
– Kınalı Kar – 2002
– En Son Babalar Duyar – 2002
– Ferhunde Hanımlar – 1993
– Deli Balta – 1993
– Elif'in Rüyaları – 1992

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Yeşilçam'ın kötü adamlarının hiç bilmediğimiz yüzleri...
Yeşilçam'ın kötü adamlarının hiç bilmediğimiz yüzleri...