21.07.2016 21:35
Küçük kızın darbecilere isyanı paylaşım rekoru kırıyor
15 Temmuz akşamı gerçekleştirilen darbe girişimi tüm Türkiye'yi derinden sarstığı gibi çocukları da etkiledi. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde küçük bir kız çocuğunun isyanı binlerce kez izlendi
15 Temmuz'da yönetime el koymak isteyen Fethullahçı Terör Örgütü, darbe girişiminde bulundu. Hain girişimin milletin iradesiyle püskürtülmesinden sonra FETÖ'ye yönelik soruşturmalar ve operasyonlar devam ediyor. 7'den 70'e tüm vatandaşların FETÖ'ye yönelik tepkileri de artıyor.
"İNŞALLAH ALLAH SİZİ YAKAR"
Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, vatandaşları bombalayan hain darbecilere tepki gösteren küçük bir kız, "İnşallah hapishanede sürünürsünüz. Ben gece uyumadım, uykusuz kaldım gece. Gözlerimin altı morardı sizin yüzünüzden. İnşallah Allah sizi yakar." dedi.
Yorum Yaz
Yorumunuz alındı!
Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.
Henüz yorum yapılmamıştır.