Konser gelirini bağışladı, sırada şarkı var: “I Like To AKUT”

Mad Stuntman adıyla tanınan dünyaca ünlü sanatçı Mark Henderson Quashie’den AKUT’a anlamlı destek!

'I Like To Move It' adlı şarkısıyla dünyayı kasıp kavuran Mad Stuntman, Marmaris’te verdiği konserin tüm gelirini AKUT Arama Kurtarma Derneği’ne bağışladı. AKUT için bir de şarkı yazıp klibini çekmeye hazırlanan ünlü sanatçı, şarkının müzik dinleme uygulamaları ve radyo gelirlerinin bir kısmını da AKUT’A bağışlayacak. Elde edilen kaynak, arama kurtarma ekipmanlarının desteklenmesi ve arama köpeklerinin ihtiyaçları için kullanılacak.

Dünyaca ünlü sanatçı, 'I Like To Move It' şarkısının efsane ismi Mad Stuntman, Türkiye’nin ilk arama kurtarma sivil toplum kuruluşu AKUT Arama-Kurtarma Derneği’ni ziyaret etti. AKUT gönüllüleri tarafından karşılanan ünlü sanatçı, geçtiğimiz hafta Marmaris’te Unique Lifestyle Hotel'de yer alan Lucky's Club'ta verdiği konserden elde edilen gelirin bağışına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. AKUT’u başta deprem olmak üzere doğal afetlerde gerçekleştirdiği arama kurtarma çalışmalarından ve arama köpeklerinin sahada sergilediği yüksek performanstan dolayı tanıdığını belirten Mad Stuntman, “İlk kez bir sivil toplum kuruluşuna destek veriyorum. Umarım diğer sanatçı arkadaşlarım da benim adamlarımı takip eder” dedi.

Bir de şarkı yazacak, gelirin bir kısmını bağışlayacak

Mad Stuntman, bağış için özellikle AKUT’u tercih etmesinin nedenine ilişkin, “AKUT dünyanın dört bir yanında gerçekleşen doğal afetlerde insanların yardımına koşuyor ve arama köpeklerinin de yardımıyla binlerce hayat kurtarıyor. Ben de bu çalışmalarda oluşan ihtiyaca bir nebze de olsa destek olmak istedim” şeklinde konuştu. 300 kişilik hayran kitlesine verdiği konserden elde edilen tüm geliri AKUT’a bağışladığını vurgulayan Mad Stuntman, “Desteğim bununla da sınırlı kalmayacak, bir de şarkı yazacağım. Youtube, Spotify ve radyolarda yayınlandıkça, elde edilen gelirin bir kısmını AKUT’a bağışlayacağım” dedi.

AKUT gönüllüleri ziyaret sonunda dünyaca ünlü sanatçıya teşekkür belgesi, plaket takdim etti ve AKUT tişörtü hediye etti.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Dünya gündemine oturan Instagram fenomeni genç kadın makyaj yaparak mı böyle görünüyor?
Dünya gündemine oturan Instagram fenomeni genç kadın makyaj yaparak mı böyle görünüyor?