Kıyamet sonrası dünyayı konu alan tüm diziler

Popüler kültürün büyük bir kaynağı olan kıyamet sonrası hayatta kalma dizileri merak ediliyor. İşte en sevilen Kıyamet sonrası dünyada hayatta kalma dizileri...

Gerek filmlere, oyunlara ve kitaplara ilham kaynağı olan kıyamet sonrası dünya fikri dizilerde de son zamanlarda boy gösteriyor. Kimi zaman zombi salgını, hastalık, yıkılan dünya, göktaşları ve çöken bir toplum olarak karşımıza çıkan bu konu içinde izleyebileceğiniz en güzel 10 diziyi listeledik.

10. Revolution

Listemizin 10.sırasında Revolution var. İlginç konusuyla öne çıkan dizi dünyanın elektrik enerjisinden aniden yoksun kaldığı bir hikayeyi aktarıyor.

9. Salvation

Geçtiğimiz senelerde yayın hayatına başlayan Salvation, listemizin en ilgi çekici konularından birine sahip.

8. The Last Man on Earth

Konumuzun bir diğer ilginç dizisi ise The Last Man on Earth. Çünkü kendisi kıyamet sonrası dünyayı komik bir dille işliyor.

7. %3

Yayıncılığını Netflix'in üstlendiği %3, Elit, zengin insanların diğer insanlardan daha özel bir alanda yaşadığı gelecekte, dünyanın sonundan kurtulmak için toplumun %3’üne dahil olmanız gerekiyor.

6. Handmaid’s Tale

Handmaid’s Tale, dramı, kurgusu ve gelecek öngörüsü ile oldukça sert bir vuruş yapıyor. Toplumsal çöküşe odaklanan yapımda, bir kadının gözünden değişen dünyayı tanıyoruz. Hayatta kalmak, sevdiğiniz insanlara ulaşmak için neler yapabileceğinizi sorgulatmayı başarıyor. Dizi Damızlık Kızın Öyküsü isimli romandan uyarlanmıştır.

5. Mr. Robot

Bu dizinin burada ne işi var diye soracak olursanız eve dizide dolu dolu yağan göktaşları, yıkılan bir dünya veya zombi istilası yok ama, dağılan bir toplum, çöken ekonomik düzen, dünyanın efendisi olmak isteyen örgütler ve tüm bunlarla tek başına mücadele etmek zorunda kalan bir Eliot Anderson var.

4. Westworld

Westworld, doğal afetler ya da salgın hastalıklar değil, insanın sonunu getiren şey bizzat insanın kendi elleriyle ürettiği bir şey.

3. The 100

100 suçlu genç, hem cezalarını çeksinler hem de dünyanın son durumunu öğrenmeleri için dünyaya geri gönderiliyor.

2. The Rain

Felaketten 6 yıl sonrasında başlayan The Rain, yaşam mücadelesini, farklı açılardan inceleyen güzel bir yapım.

1. The Walking Dead

Ülkemizde de büyük bir beğeniyle izlenen The Walking Dead, her ne kadar bazen çıtayı bazen düşürsede 9.sezona gelmeye başardı. Şuana kadar henüz izlemeyen varsa bir şans vermenizi tavsiye ediyoruz.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Instagram ile hayatımıza giren en sıra dışı fenomen isimler
Instagram ile hayatımıza giren en sıra dışı fenomen isimler