Kayahan'ın eski eşi nişanlandı - İpek Açar kimdir? - Alper Kömürcü kimdir?

Usta müzisyen Kayahan'ın 22 yıllık eşi İpek Açar, kendisi gibi müzisyen olan Alper Kömürcü ile bir süredir beraberdi. İkilinin nişanlandıkları haberi gündeme bomba gibi düştü. İpek Açar kimdir?

Kayahan'ın ölümünün ardından yeni bir ilişkiye kapalı olduğunu söyleyen usta sanatçının eski eşi İpek Açar, kendisi gibi müzisyen Alper Kömürcü ile evlilik için ilk adımı attı.

isan 2015'te vefat eden Kayahan'ın 22 yıllık eşi İpek Açar önceki akşam Mecidiyeköy'deki 'Aila Restaurant'ta sahneye çıktı.

İpek Açar'a orkestrasında çalan sevgilisi Alper Körmükçü de kemanıyla eşlik etti. İkilinin yüzük taktığı gözlerden kaçmadı.

"MUTLUYUZ"

Nişanlandıklarını doğrulayan şarkıcı, "Mutluyuz" dedi.
Gecedeki sürpriz konuklardan biri de Kayahan'ın kızı Beste Açar'dı. Hep birlikte eğlendiler.

Kayahan'ın ölümünden sonra miras kavgası yaşayan İpek Açar ile Beste Açar geçen Mart'ta barışmıştı. 

İPEK AÇAR KİMDİR?

Kayahan'ın ilk olarak solisti ve sonra eşi olarak tanınan İpek Acar 1976 doğumlu ve Kadıköy Anadolu lisesi mezunu.

Kayahan 3. evliliğini 1999 yılında vokalisti İpek Tüter(d.1976) ile yaptı. Bu evlilik aralarındaki yaş farkı nedeniyle o dönem hayli ses getirmişti. Kayahan 1949 doğumluydu eşi İpek ise 1976 yılında dünyaya gözlerini açmıştı. Kayahan ‘ın son eşi İpek ile kızı Beste arasında sadece bir kaç yaş fark vardı. Ancak İpek Tüter ‘in ailesi bu yaş sorununu hiç mesele yapmadı. Çift 1999 yılında Kayahan’ın Gömeç ‘te yaptırıp adını ‘Gönül Köşküm’ koyduğu evde evlendi.

Kanser tedavisi gören Kayahan Açar, Şubat 2015'teki son konserinde Beşiktaş'ta binlerce kişiye şarkılarını söylemiş ve kısa süre sonra hayata veda etmişti.
Kanser tedavisi gören Kayahan Açar, Şubat 2015’teki son konserinde Beşiktaş’ta binlerce kişiye şarkılarını söylemiş ve kısa süre sonra hayata veda etmişti.

Kayahan ile mutlu süren evliliğini bir evlat sahibi olarak taçlandırmak isteyen İpek Açar, Aslı Gönül isimli bir kız çocuk dünyaya getiriyor.

İpek Açar ve Kayahan’ın, kısa sürede biter gözü ile bakılan evlilikleri tam 22 yıl sürüyor. Sade ve dengeli evlilikleri ile örnek olan çift, evlendikleri dönemde kısa sürede ayrılık beklentisi olanların iddialarını yalan çıkarıyor.

ALPER KÖMÜRCÜ KİMDİR?

Alper Kömürcü 1980 yılında Ankara’da doğdu. 1991 yılında Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Keman Bölümü’nü kazandı. 1998 yılında Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi’ne burslu olarak kabul edildi.

Alper Kömürcü, 2005 yılında Emrehan Halıcı’nın kurmuş olduğu Halıcı Bilişim Şirketi’nin düzenlediği “Bilgisayarla Beste Yarışması”nda Mongol Çocuk ve Özgürlük eseriyle Türkiye 1.liği kazandı. 2007 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı yüksek lisans programını kazandı ve eğitimini tamamladı. Müzik sektörünün önde gelen prodüktörlerinden İskender Paydaş’ın ve Cihan Sezer’in asistanlığını yaptı. Birçok albümde besteci, söz yazarı ve aranjör olarak yer aldı. Show Tv ve Plato Yapım’ın ortak projesi M.U.C.K. dizisinin müzik direktörlüğünü yaptı. 2011 yılında 19. Altın Güvercin Beste Yarışması’nda En İyi Beste ve En İyi Aranjör ödüllerini kazandı. 2014’ün Mart ayında ilk solo albümü MAT’ı çıkarttı.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Game of Thrones'un finaliyle ilgili bomba iddia
Game of Thrones'un finaliyle ilgili bomba iddia