Kasım ara tatili ne zaman, Ara tatil ne zaman, Okullar ne zaman tatil?

Yeni eğitim sistemiyle birlikte hayatımıza giren Kasım ara tatili, veliler ve öğrenciler tarafından merak edildi. Tatilin ne zaman olduğunu merak edenler "Kasım ara tatili ne zaman" yazarak aradı.

Kasım ara tatili ne zaman, Ara tatil ne zaman, Okullar ne zaman tatil? | Yeni eğitim sistemi öğrencilerin ve velilerin hayatına yeni bir kavram sokmayı başardı.

Bu sene uygulanmaya başlanan Kasım ayı ara tatili öğrencileri gerçekten rahatlatacak gibi duruyor. Önceki sistemde eylül ayından ocak ayına kadar ara tatil olmuyordu ve öğrencileri motivasyon olarak düşürüyordu. Yeni gelen sistemle birlikte araya giren tatil öğrenciler için rahatlama ve nefes alma imkanı sunuyor.

Bu Kasım ayındaki tatilinin günün merak eden öğrenci ve veliler ise internette arama motorlarına "Kasım ara tatili ne zaman, Ara tatil ne zaman?" gibi sorular yazarak tatilin başlayacağı günü öğrenmeye çalıştılar.

Kasım ara tatilinin günün merak eden okurlarımız için biz de bu haberi yaptık. İşte detaylar...

Yeni eğitim öğretim yılı 9 Eylül'de başlayacak. İlk ara tatil 18-22 Kasım tarihlerine denk gelecek. 1. dönem 17 Ocak 2020 tarihinde sona erecek. Sömestre tatili hafta sonlarıyla birlikte 16 gün olacak ve ikinci dönem 3 Şubat 2020 tarihinde başlayacak. İkinci ara tatil 6-10 Nisan 2020 arasında verilecek. 13 Nisan 2020'de başlayacak ikinci dönem, 19 Haziran 2020 tarihinde tamamlanarak 11 haftalık yaz tatili başlayacak.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Sen Anlat Karadeniz dizisinde akılalmaz hata!
Sen Anlat Karadeniz dizisinde akılalmaz hata!