Kartal “Dance Your Style” Yarışmasının Yarı Finaline Ev Sahipliği Yaptı

Kıyasıya mücadelelerin yaşandığı yarışma, izleyicilere büyük heyecan yaşattı.

Redbull’un düzenlediği ve Türkiye’nin en iyi sokak dansçılarının kıyasıya mücadele ettiği “Red Bull Dance Your Style” etkinliğinin yarı finali, Kartal Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ve Redbull işbirliği ile Kartal Meydanı'nda gerçekleşti. Genç dansçılar, Hindistan'da gerçekleştirilecek büyük finale katılma hakkı kazanmak için sahnede kıyasıya mücadele etti.

Etkinlikte dansçılar, ikili gruplar halinde "kırmızı" ve "mavi" takım adlarıyla sırayla sahneye çıkarak performanslarını sergiledi. Kazananlar, seyircilerin ellerine dağıtılan kırmızı ve mavi kartların kaldırılması ile belirlendi. Seyircilerden oluşan çoğunluk hangi rengi kaldırdıysa, o renkteki dansçı kazanan ilan edildi.

Kartal Meydanı'nda kurulan Redbull çadırı, sıcaktan bunalan seyircilere serinleme imkanı sundu. Içeceklerin ücretsiz olarak servis edildiği çadırda, izleyiciler etkinlik boyunca enerji dolu anlar yaşadı.

Gençlerimizin Kendilerini Gösterebilecekleri Her Alanda Destekçiyiz

Kartal Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Serkan Taş da Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel adına katıldığı etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, “Genç yeteneklerin kendilerini gösterme fırsatı bulduğu bu tür organizasyonlara ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

Redbull ile işbirliği içinde gerçekleştirdiğimiz bu etkinlik, Kartal'ın kültürel ve sanatsal zenginliğini artırma hedefimizin bir parçasıdır.

Başkanımız Sayın Gökhan Yüksel’in öncülüğünde Kartal’da, gençleri sanata yönlendirebilecek ve kendilerini gösterebilecekleri etkinliklere ev sahipliği yapmaya, onlara destek olmaya devam edeceğiz.”ifadelerini kullandı.

Seyircilerin coşkulu tezahüratları ve dansçıların muhteşem performansları, Kartal Meydanı’nda unutulmaz anlara sahne olurken yarı finalin kazananları ise Hindistan’da düzenlenecek büyük finalde ülkelerini temsil etmek üzere yola çıkacak.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Time dergisine kapak olan 10 Türk
Time dergisine kapak olan 10 Türk