Karantina günlerinde'de Eğitimlere devam edildi

Endüstriyel işletmelerdeki mühendislere yönelik eğitimler aksatılmadan sürüyor. 150. Eğitim “İşletmelerde Verimlilik ve Enerji Tasarrufu, Küçük Dokunuşlarla Büyük Kazançlar” konusunda,30 Mart 2021 tarihinde online olarak gerçekleşecek

Vanalar, buhar cihazları ve buhar sistemleri konusunda, fabrikalar, otel ve hastanelere malzeme satışını mühendislik hizmetleriyle yapan MaxVal, bununla birlikte bu ürünleri kullanan, tasarım ve uygulamasında görev alan mühendislere yönelik eğitim çalışmalarını da sürdürmektedir. Covid-19 nedeniyle eğitim salonlarında yapılan yüz yüze eğitimlerin durmasıyla birlikte online eğitimlere başlandı. Webinar olarak zoom programı üzerinden bugün kadar 21 ayrı başlıkta 25 webinar düzenlendi. Son beş yılda yapılan 124 yüz yüze eğitim ile birlikte 149 eğitim programı gerçekleştirildi.

30 Mart 2021 tarihinde gerçekleşecek 150.eğitimin konu seçimi müşteriler tarafından yapıldı. Yüzlerce kişinin ankete verdiği cevap ile “İşletmelerde verimlilik ve enerji tasarrufu, küçük dokunuşlarla büyük kazançlar” konusu belirlendi.

Eğitimler, 25 yıldır seminer, kurs şeklinde eğitimler veren Cafer Ünlü tarafından sunuluyor. Cafer Ünlü’nün verdiği eğitimlere bugüne kadar 20 binden fazla teknik eleman katıldı.

Eğitimlerde, cihaz seçiminden projelendirme, uygulama ve kullanıma kadar tüm konular, enerji verimliliği ve proses verimliliği dikkate alınarak anlatılıyor. Tüm sorular da eğitim esnasında cevaplandırılıyor ve daha sonra web sitesinde de yayınlanıyor.

MaxVal’ın “İşletmelerde Verimlilik ve Enerji Tasarrufu” mottosuyla başlattığı, kısa zamanda büyük ilgi gören eğitimler, aralıksız sürdürülecek.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Şahan Gökbakar, Murat Cemcir ve Ahmet Kural ile aynı projede buluşuyor
Şahan Gökbakar, Murat Cemcir ve Ahmet Kural ile aynı projede buluşuyor