Kanatsız Kuşlar 19 bölüm fragmanı - atv yeni bölüm tanıtımı youtube

ATV ekranlarında bu akşam 18. bölümle izleyicilerin karşısına çıkan Kanatsız Kuşlar dizisinin gelecek hafta yayınlanacak 19. bölüm fragmanı merak konusu oldu. Peki fragman yayınlandı mı?

Kanatsız Kuşlar dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Kanatsız Kuşlar'da heyecan doruktaydı.

Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Tuba'dan öğrendiklerine karşılık Muzaffer, umulmadık bir tavır gösterdi. Nefise ile Azime ise gerçeklerin ortaya çıktığından habersizlerdi. Ortam, fırtına öncesi sessizlik misali büyük bir patlamaya gebeydi. Son bölümün bitmesiyle beraber yeni bölüm fragmanı merak edildi.

Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandığında haberimizde yer alacak.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Tuba'dan öğrendiklerine karşılık Muzaffer, umulmadık bir tavır gösterir. Nefise ile Azime ise gerçeklerin ortaya çıktığından habersizdirler. Ortam, fırtına öncesi sessizlik misali büyük bir patlamaya gebedir. Şişlenmekten son anda kurtulmuş olan Emre, ağır mide sancısıyla hastaneye kaldırılır. Orada da Behzat'ın bir oyunuyla karşılaşır. Başı gerçekten büyük derde girmiştir. Bu sırada Muzaffer, ani bir kararla Emre'ye beklenmedik bir kapı açar. Ahmet, Onur'un özgürlüğüne karşılık Zeynep'ten büyük bir fedakarlık beklemektedir. Zeynep, Onur'a rağmen Ahmet'le nikah masasına oturmaya hazırlanmaktadır. Onur ise kendisini sevmediğini söyleyen Zeynep'in sakladığı asıl gerçeğin peşindedir.  

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Dünyanın en ünlü markalarının isimlerini bulma hikayeleri
Dünyanın en ünlü markalarının isimlerini bulma hikayeleri