Kalp Atışı 28. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - Eylül geri dönecek mi? - Show TV son bölüm

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Kalp Atışı, dün akşam 27. bölümle izleyicilere heyecan dolu anlar yaşattı. Dizinin takipçileri yeni bölüm fragmanını merak etti. Peki 28. bölümde neler olacak?

Son günlerde final yapacağı konuşulan Kalp Atışı dizisi, son bölümüyle izleyicileri ekrana kilitlemeyi başardı.

21 Ocak 2018 tarihli Kalp Atışı son bölümde, Eylül trafik kazası sonucu gelen bir ailenin sırlarla dolu hayatlarına dokunmaya çalışıp; öfkeli olduğu babasına karaciğerinden bir parça vermesi için ailenin oğlunu ikna etmeye uğraşır. Ancak Eylül’ün asıl büyük sınavı annesinin intiharından önce kendisine yazdığı mektubun İpek tarafından kendisine verilince başlar.

KALP ATIŞI SON BÖLÜM GELİŞMELERİ

Yılbaşı yemeğinde yaşanan olay sonrası doktorların korkusu iyiden artar. Ali Asaf’ın hastanedeki varlığının devamı üzerinden başlayan cepheleşme ise en çok Sinan’ın hoşuna gitmektedir. Bu durumdan yararlanarak Ali Asaf ve Eylül’ü hastaneden uzaklaştırmak için yönetim kurulunu toplama kararı alan Sinan’ı ise Sultan’ın sinsi planı durdurur. Ali Asaf bir anda ortaya çıkan Sultan’dan şüphelenmeye başlamıştır.

Ama bu şüpheleri Selim’in telkinleri ve ortaya çıkan sürpriz şüpheli ile biraz da olsa dağılır. Samo ve Alp ise hastaneye gelen bir pop yıldızının aşk hayatını organize etme telaşına düşerler. Eylül trafik kazası sonucu gelen bir ailenin sırlarla dolu hayatlarına dokunmaya çalışıp; öfkeli olduğu babasına karaciğerinden bir parça vermesi için ailenin oğlunu ikna etmeye uğraşır. Ancak Eylül’ün asıl büyük sınavı annesinin intiharından önce kendisine yazdığı mektubun İpek tarafından kendisine verilince başlar.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  İlk bakışta yanıltan fotoğraflar (Photoshop yok)
İlk bakışta yanıltan fotoğraflar (Photoshop yok)