Kağıthane'de okul servisi şoförüne silahlı saldırı

İstanbul Kağıthane'de öğrencileri bıraktıktan sonra yoluna devam eden servis şoförü, kendilerini takip eden bir cipten inen kişilerin silahlı saldırısında uğradı. Saldırıda şoför hayatını kaybetti.

Okul servisi vukuatının son adresi İstanbul Kağıthane. Girne Caddesi'nde öğrencileri bıraktıktan sonra güzergahına devam eden okul servisi şoförü, trafikteki bir başka araçtan inan kişilerin silahlı saldırısına maruz kaldı. Saldırıda ağır yaralanan şoförün hayatını kaybettiği öğrenildi.

Kağıthane Girne Caddesi'nde öğrencileri bıraktıktan sonra ilerleyen servis aracının sürücüsüne silahlı saldırı oldu. Öğrenci servisi sürücüsü saldırı sonrası ağır yaralandı. Polis kaçan saldırganları arıyor.

ARAÇTA ÖĞRENCİ YOKTU

Olay saat 08.45 sıralarında meydana geldi. Girne Caddesi'ndeki okula öğrencileri bırakan servis sürücüsü yaklaşık 200 metre ilerledikten sonra yolunu kesen bir cipten inen kişinin silahlı saldırısına uğradı.

AĞIR YARALI ŞOFÖR KURTARILAMADI

Kurşunların hedefi olan sürücü ağır yaralandı. Yaralı sürücü ambulansla hastaneye kaldırıldı. Saldırganın servis sürücüsü ile arasında daha önceden husumet bulunduğu ve kimliğinin tespit edildiği öğrenildi. Polis saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Türkiye'den Süper Ay manzaraları
Türkiye'den Süper Ay manzaraları