Kaftancıoğlu'ndan YKS çağrısı: Öğrencilere kulak verin

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, YKS tarihinin öne çekilmesi sonrası başlayan tartışmalara dahil olup, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'a çağrıda bulundu.

Korona virüsü önlemleri kapsamında temmuza ertelenen ancak turizmin zarar göreceği endişesiyle erkene alınarak 27-28 Haziran’da yapılmasına karar verilen Yükseköğretim Kurumları Sınavı’yla (YKS) ilgili tepkiler sürüyor. CHP İstanbul İl Örgütü, YKS tarihinin 1 ay erkene çekilmesi yönündeki kararın değiştirilmesi için İstanbul’un 39 ilçesinde saha çalışması ve online imza kampanyası başlatmıştı. yapılan ankette 9135 öğrenci ve velinin yüzde 98,5’i sınavın temmuz ayında gerçekleştirilmesini istediğini belirtmişti.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Twitter hesabından Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’a seslenerek sınavların temmuzda yapılmasını istedi. Kaftancıoğlu, CHP İstanbul İl Örgütü olarak yaptıkları saha çalışmasının sonuçlarını da paylaşarak şöyle dedi:

“Sayın Ziya Selçuk, İstanbul’da YKS öğrencileri salgın nedeniyle çok büyük bir kaygı ve süreç nedeniyle de travma yaşıyorlar. Sınava birkaç gün kala yapılacak bir değişiklik işe yaramayacağı gibi travmalarını katlayacaktır. Gelin bu günden öğrencilerin seslerine kulak verelim hep birlikte”

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  En komik whatsapp konuşmaları
En komik whatsapp konuşmaları