İşten çıkarıldı silahla daire başkanlığı bastı

Adana'da, siyasi görüşü farklı olduğu için işten çıkarıldığını iddia eden şahıs silahla park ve bahçeler daire başkanlığını bastı. Polis silahlı saldırganı kısa sürede etkisiz hale getirdi.

Adana'da siyasi görüşünün farklı olduğu bahanesiyle işten çıkarıldığını öne süren bir kişi, silahla park ve bahçeler daire başkanlığını bastı.

Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Bahçeşehir Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı Park ve Bahçeler Daire Başkanlığında işçi olarak çalışan Osman Boran, bir süre önce işten çıkartıldı.

4 EL ATEŞ ETTİ

Boran, bu duruma sinirlenerek bugün sabah saatlerinde Öğretmenler Bulvarında bulunan park ve bahçeler daire başkanlığına geldi. Tabancasını çıkartıp havaya ateş açmaya başlayan Boran, 4 el ateş açtıktan sonra işe tekrar alınmak istediğini söyledi. Bunun üzerine özel güvenlik elamanları hemen polise haber verdi. Olay yerine gelen polis, şahsı kısa sürede ikna ederek gözaltına aldı.

"SİYASİ GÖRÜŞÜM FARKLI OLDUĞU İÇİN İŞTEN ÇIKARDILAR"

Polis aracına bindirilen Boran, "Benim siyasi görüşüm farklı olduğu için işten çıkardılar. İşten çıkartılmanın yanı sıra bir de hakaret edip iftira atıyorlar" dedi.

ÇALIŞANLAR KORKU DOLU GÖZLERLE İZLEDİ

Boran sorgulanmak üzere polis merkezine götürülürken park ve bahçelerde çalışan kadın ve erkekler de olayı korkulu gözlerle izledi.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  3 Bin 300 mahkumlük yüzen hapishane
3 Bin 300 mahkumlük yüzen hapishane