İşte Yeni Zelanda'da cami saldırısını caninin canlı yayın görüntüleri

Yeni Zelanda'nın ChristChurch kentinde cuma namazı sırasında iki camiye silahlı saldırı düzenlendi. Cani adam saldırıyı Facebook üzerinden 17 dakika boyunca canlı yayınladı.

 Dünya bu sabah Yeni Zelanda'dan gelen korkunç saldırı haberiyle güne başladı. Ajanslar saldırıyı son dakika koduyla duyurdu.

CUMA NAMAZI SIRASINDA SALDIRDI!
Yeni Zelanda'nın ChristChurch kentinde cuma namazını kılan Müslüman vatandaşlara iki farklı camide korkunç bir silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği ve yaralandığı belirtiliyor.

VİDEO  İZLEMEK İÇİN TIKLA (+18)

KORKUNÇ SALDIRI 17 DAKİKA BOYUNCA CANLI YAYINLADI
Saldırının en korkunç detayı da ortaya çıktı. Saldırgan camiye girip ateş ettiği anları Facebook üzerinden 17 dakika boyunca canlı yayınladı. (Saldırıyı düzenleyen cani üstte)

"ÜLKEMİZİN EN KARANLIK GÜNÜ"
Yeni Zelanda’nın ChristChurch ilçesinde okullar tatil edildi, halkın camilerden uzak durması istendi. Başbakan Jacinda Ardern, bir kişinin gözaltında olduğunu belirterek 'Bugün ülkemizin en karanlık günlerinden biri' dedi.

ÖLEN VEYA YARALANAN TÜRK YOK
Türkiye'nin Wellington Büyükelçisi Ahmet Ergin yaptığı açıklamada, saldırıda ölen veya yaralananlar arasında Türk bulunmadığını kaydetti.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  WhatsApp milyonların beklediği özelliği duyurmaya hazırlanıyor
WhatsApp milyonların beklediği özelliği duyurmaya hazırlanıyor