İstanbul Aydın Üniversitesi nerede? İstanbul Aydın Üniversitesi fakülte ve kampüs adresleri

İstanbul'da hizmet veren vakıf üniversitelerinden İstanbul Aydın Üniversitesi'ni kazanan öğrenciler, okulun fakültelerinin nerede olduğunu merak ediyor. Peki İstanbul Aydın Üniversitesi nerede?

İstanbul Aydın Üniversitesi nerede? İstanbul Aydın Üniversitesi'ne nasıl gidilir? İstanbul Aydın Üniversitesi fakülte ve kampüslerinin adresi, haritadaki yeri, yol tarifleri...

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ

İstanbul Aydın Üniversitesi 18.05.2007 tarihinde, 26526 nolu Resmi Gazetede yayınlanmış 5656 sayılı kanunun 73. nolu ek maddesine göre, Anadolu Eğitim ve Kültür Vakfı (AKEV) tarafından ulusal ve uluslararası düzeyde aranılan nitelikli insan gücünü yetiştirmek amacıyla kurulmuştur. Doğrudan Yükseköğretim Kurulu'na bağlı olarak 2003 yılında Anadolu BİL Meslek Yüksekokulu adıyla kurulan Türkiye'nin ilk vakıf meslek yüksekokuludur. İstanbul Aydın Üniversitesinin kuruluşuyla birlikte, her iki kuruluş da aynı çatı altında birleşerek ön lisans, lisans ve lisansüstü eğitim vermeye başlamıştır. Hem İstanbul Aydın Üniversitesi hem de Anadolu Bil Meslek Yüksek Okulunun temeli, Anadolu Eğitim ve Kültür Vakfına dayanmaktadır (AKEV). 2007 yılında İstanbul Aydın Üniversitesi kuruluşunu tamamlayarak 12 Fakülte, 2 Yüksekokul, 3 Meslek Yüksekokulu ve 3 Enstitü ile yükseköğrenimde bugünkü yerini almıştır.

Küresel düzeyde eğitim ve uluslararası kalkınma yönünde ilerleyen ülkemizin en dinamik üniversitelerinden birisi olan İstanbul Aydın Üniversitesi çağdaş modern bilimler alanında eğitim vererek yaln ızca ülkemize değil, insanlığa da hizmet etmektedir.

İstanbul Aydın Üniversitesi halen Florya ve Bahçelievler kampüslerinde çok geniş bir yelpazede, çağın gerektirdiği insan gücünü yetiştirmek için modern ve çağdaş eğitim-öğretim ortamına sahip olarak faaliyet göstermektedir. Bölümlerin bir kısmında eğitim dili İngilizce'dir. Türkiye'nin en güçlü akademik ve mesleki bilgi birikimine sahip, donanımlı ve deneyimli öğretim elemanlarını bünyesinde barındırmaktadır.

İstanbul Aydın Üniversitesi öğrencilerini; çağdaş değerlerle donanmış, kendini geliştirme yolunda eleştirel ve etik düşünme yeteneğini kazanmış lider kişilikli bireyler olarak yetiştirmeyi kendine ilke edinmiştir.

İstanbul Aydın Üniversitesi uluslararası eğitimde önemli unsurlar olan uluslararası işbirliğinin ve dayanışmanın avantajlarından faydalanarak, yerel, ulusal ve uluslararası arenada tüm akademik birimleriyle eğitime yaptığı katkılarla dünya üzerinde hak ettiği konuma ulaşmanın yanı sıra bilim ve teknoloji alanında da sesini duyurmaya devam etmektedir.

Akademik eğitimin yanı sıra kişisel gelişim ve mesleki becerilerin artırılmasına da önem veren İstanbul Aydın Üniversitesi sektörlerle yakın işbirlikleri, uygulamalı eğitimi, uluslararası ilişkileri, uluslararası diploma programları ve bünyesindeki destek sertifika programlarıyla da öğrencilerini geleceğin dünyasına donanımlı bir şekilde hazırlamaktadır. 

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ NEREDE?

FLORYA YERLEŞKESİ

444 1 428

İstanbul Aydın Üniversitesi – Florya Yerleşkesi / Beşyol Mah. İnönü Cad. No:38 Sefaköy, Beşyol – Küçükçekmece

BEŞİKTAŞ YERLEŞKESİ

Mihrican ÖZDİNÇER – Beşiktaş Yerleşke Yöneticisi
mihricanozdincer@aydin.edu.tr
444 1 428 – 65006

İstanbul Aydın Üniversitesi – Beşiktaş Yerleşkesi / Barbaros Bulvarı No: 15 Beşiktaş

BAKIRKÖY YERLEŞKESİ

Feride Nur ÇAVDAR – Eğitim Planlama Uzmanı
feridenurcavdar@aydin.edu.tr
444 1 428 – width:32005

İstanbul Aydın Üniversitesi Bakırköy Yerleşkesi / Zeytinlik Mah. Halkçı Sok. No:17 Bakırköy

KADIKÖY YERLEŞKESİ

Reyhan BOZTAŞ – Kadıköy Yerleşke Yöneticisi
reyhanboztas@aydin.edu.tr
444 1 428 – 67201

İstanbul Aydın Üniversitesi Kadıköy Yerleşkesi / Kuşdili Caddesi, Misk-i Amber Sokak, No: 14 Kadıköy

BÜYÜKÇEKMECE YERLEŞKESİ

Özlem ZİNİ – Büyükçekmece Yerleşke Yöneticisi
ozlemzini@aydin.edu.tr
444 1 428 – 69010

İstanbul Aydın Üniversitesi – Büyükçekmece Yerleşkesi / Fatih Mahallesi, Rıza Küçükoğlupaşa Caddesi, No:34 Büyükçekmece

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Telefonların şarj süresi tarihe karışıyor! Akıllı telefonlar 12 dakikada şarj olacak....
Telefonların şarj süresi tarihe karışıyor! Akıllı telefonlar 12 dakikada şarj olacak....