Instagram'ın keşfet arayüzü güncelleniyor.

Popüler sosyal medya uygulaması Instagram, 'keşfet' arayüzünde yenilik yapıyor. Artık bu bölümde kullanıcıların ilgisini çekebilecek kategoriler yer alacak.

Dünya genelinde en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından biri olan Instagram'a uzun bir aranın ardından güncelleme geliyor

Instagram Keşfet bölümü kullanıcılar hakkındaki popüler gönderileri öne çıkartıyordu.

Kişinin takip etmediği kişiler hakkında da bilgi almasını sağlayan Keşfet bölümü en son etiket takibi adında bir özellik kazanmıştı. Bu özellik sayesinde kişinin ilgilendiği etiketler tek bir tuş ile takip edilebilir hale gelmişti. Uzun bir süredir hem uygulamasında hem de keşfet bölümünde görsel bir yeniliğe gitmeyen Instagram sonunda düğmeye bastı.

INSTAGRAM KEŞFETIN YENİ GÖZ BEBEĞİ: KATEGORİLER

Instagram, uygulamasının Keşfet bölümünü kullanıcıların işini kolaylaştıracak şekilde yenileyecek. Uygulama ilk olarak Keşfet bölümünün üst kısmına çeşitli ilgi alanlarından oluşan kategoriler ekleyecek. Örneğin; fotoğrafçılık ve hayvanlar gibi. Bu kategoriler sayesinde kullanıcılar sadece o alanı Instagram, uygulamasının Keşfet bölümünü kullanıcıların işini kolaylaştıracak şekilde yenileyecek. Uygulama ilk olarak Keşfet bölümünün üst kısmına çeşitli ilgi alanlarından oluşan kategoriler ekleyecek. Örneğin; fotoğrafçılık ve hayvanlar gibi. Bu kategoriler sayesinde kullanıcılar sadece o alanı içeren gönderilere kolaylıkla ulaşabilecek. Fakat Instagram'ın Keşfet yeniliği bununla da sınırlı değil. 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Elon Musk kendine yeni hedef belirledi!
Elon Musk kendine yeni hedef belirledi!