Instagram'a takipçi gruplandırma geliyor

En popüler sosyal medya hesaplarından olan Instagram, yeni bir özellikle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Gelen bilgilere göre artık takipçiler gruplandırılabilecek.

Instagram Grup Hikayeleri özelliği ile bir güncelleme yayınlamıştı. Bu özellikle birlikte, kullanıcılar yakın çevresine aynı anda hikaye gönderebiliyor. Instagram takip gruplandırma özelliğinin gelmesi ise daha farklı bir sorunu çözüme kavuşturuyor. Takipçi listesini düzene sokmaya yarayan bu özellik, Instagram takipçileri etkileşim durumuna göre liste yapmaya olanak sağlıyor.

Shidtdelete’te yer alan habere göre; uygulama araştırmacısı Jane Manchun Wong tarafından atılan bir tweet, şirketi şu sıralar Android tarafında bu özellik üzerinde çalıştığını ortaya çıkardı.

Yapılan paylaşıma göre, takipçiler 90 günlük kullanım baz alınarak gruplandırılıyor. Bu gruplar arasında ‘En az etkileşime girilenler' ya da ‘Ana sayfada en çok gösterilenler' gibi kriterlerin yanında sanat ya da seyahat gibi hobi gruplandırması yapmak da mümkün. Kullanıcı bu gruplarda yer alan herkesi tek bir dokunuş ile takipten çıkabiliyor.

Instagram şimdilik bu özellik üzerinde sessiz sedasız bir çalıştırma sürdürüyor. Özelliğin, kullanıcılara ne zaman sunulacağını öngörmek ne yazık ki mümkün değil. Ancak, bu özelliğin faaliyete başlamasının ardından kullanıcıların istediği kullanıcı grubu ile daha kolay iletişim kurmasının yolu açılacak.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  İstanbullu Gelin dizisi oyuncuları ve rolleri...
İstanbullu Gelin dizisi oyuncuları ve rolleri...