İmamoğlu'ndan Erdoğan'a Kanal İstanbul mektubu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul projesiyle ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 4 sayfalık bir mektup sundu.

Türkiye Belediyeler Birliği'nin düzenlediği "Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi" Ankara'da ATO Congresium'da düzenleniyor. Toplantının açılışına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

İMAMOĞLU, ERDOĞAN'A ZARF UZATTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı salonun bulunduğu binanın girişinde belediye başkanları karşıladı. Belediye başkanlarının arasında yer alan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bir zarf uzattı.

SAMİMİ DİYALOGLAR DİKKAT ÇEKTİ

Zarfı alıp inceleyen Erdoğan ile İmamoğlu arasında gülüşmeler ve samimi diyaloglar yaşandı.

MEKTUP KANAL İSTANBUL İLE İLGİLİ

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, daha sonra yaptığı açıklamada verdiği mektubun Kanal İstanbul'la ilgili olduğunu açıkladı. İmamoğlu, "Mektubu okudu, çünkü yanlış bilgilendirildiğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

KANAL İSTANBUL TARTIŞMASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Hayalim, hülyam" olarak tanımladığı ve "Ne derseniz deyin, biz bu projeyi gerçekleştireceğiz" diyerek kararlık vurgusu yaptığı Kanal İstanbul projesine muhalefet kanadı sıcak bakmıyor. İBB Başkanı İmamoğlu, projeyi "Facia, felaket" olarak tanımlıyor ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a projenin tartışılması için sık sık çağrıda bulunuyor.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Dünyada emekçiler bakın ülkelerinde yılda kaç saat çalışıyor?
Dünyada emekçiler bakın ülkelerinde yılda kaç saat çalışıyor?