Harley-Davidson elektrikli motorunu tekrardan üretiyor

Geçen günlerde elektrikli motosikletinin üretimini durduran Harley-Davidson, üretime tekrardan başladıklarını duyurdu. Üretimin durma nedeni olan arızanın tek bir araçta olduğu söylendi.

Harley-Davidson, ilk elektrikli motosikletinin üretimini ve teslimatını bu hafta başlarında “standart dışı bir durum” olarak tanımladığı sorunları keşfettikten sonra durdurdu. Harley-Davidson, halihazırda yoldaki LiveWire motosikletlerinin hiçbirini geri çağırmadı. Üretimi ve teslimatları durdurduktan sonra ek test ve analizlere başladı.

Harley-Davidson bu süreçte standart dışı sorunun ne olduğunu açıklamadı, ancak o zamandan beri bir motosiklette şarjla ilgili bir sorun olduğunu öğrenildi.

MOTOSİKLETTE GENEL BİR SORUN OLMADIĞI BELİRLENDİ

Harley-Davidson “Bu hafta titiz bir analiz yaptıktan sonra LiveWire üretim ve teslimatlarına devam ettik.” dedi. “Müşteriler LiveWire motosikletlerini sürmeye devam edebilir ve motosikleti herhangi bir şekilde şarj edebilirler. LiveWire üretimini geçici olarak durdurma, tek bir motosiklette bulunan ve standart olmayan bir sorun olduğunu onaylamamıza izin verdi.” Şirket, kalite güvence önlemlerinin tasarlandığı gibi çalıştığını da sözlerine ekledi.

Harley-Davidson’ın premium içten yanmalı kruvazör motosikletlerini tamamlayacak olan LiveWire, 2019’da üretime girdi. 105 beygir gücündeki motosiklet, 29.799 dolarlık fiyatı ile şirketin ilk elektrikli motosikleti olarak piyasada yer alıyor. Bayilere teslimat ise 27 Eylül’de başladı.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Dünyanın en yaratıcı ve çılgın 'Selfie'leri
Dünyanın en yaratıcı ve çılgın 'Selfie'leri