Hamilton Ferrari'nin kırmızısına hayran

Formula 1'de 6 kez şampiyonluğa ulaşan Britanyalı pilot Lewis Hamilton, İtalyan takımı Ferrari'nin harika bir renge sahip olduğunu belirtse de "Mercedes'in sundukları daha ilgi çekici" dedi.

Son yıllarda Formula 1'e damgasını vuran Lewis Hamilton, Ferrari’ye geçip geçmeyeceği konusunda İngiliz basınına konuştu.

35 yaşındaki sürücü, "Ferrari inanılmaz takım ve araç üzerindeki kırmızı renk harika. Ancak Mercedes’in sundukları daha çekici geliyor’’ dedi.

Ferrari'nin aksine Mercedes'in daha uzun vadeli ve hatta ömür boyu sürebilecek bir ortaklık olduğunu belirten Hamilton, Alman ekibinde kalacağını işaret etti.

Toplamda 6 kez dünya şampiyonluğu yaşayan Britanyalı sürücü, yakaladıkları başarının sırrını da açıkladı. 

Toto Wolf’un, dar görüşlü yöneticilerden farklı olduğunu belirten Hamilton, "Mercedes’te kendimi özgür hissediyorum. Takım, daha esnek ve çekici bir marka haline gelmeye başlıyor" şeklinde konuştu.

Mc Laren'in çekilmesi sonucu 2013'ten beri yoluna tek başına devam eden Alman ekibi, üst üste 6 defa takımlar sıralamasında zirveye çıkarken, Hamilton da bu süreçte 5 kez şampiyonluğa ulaşmıştı.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Dondurulmuş gıdalar hakkında bilmemiz gereken önemli 5 konu...
Dondurulmuş gıdalar hakkında bilmemiz gereken önemli 5 konu...