GTA 6 ne zaman çıkacak | Gta fiyatı ne kadar kaç para?

Oyun tutkunlarının GTA 6 için meraklı bekleyişi sürüyor. Peki Gta 6 ne zaman çıkacak? GTA 6'nın fiyatı ne kadar olacak?

Yıllardır süren meraklı bekleyişin ardından GTA 6 ile ilgili bazı bilgiler sızdırıldı. GTA 6 oyununun ne zaman çıkacağına ve nerede geçeceğine dair bazı bilgiler paylaşıldı. PS5 ile ilgili sızdırdığı bilgilerde haklı çıkan bir oyun geliştiricisi Grand Theft Auto 6 ile ilgili bilgilerini paylaştı.

GTA 6 NE ZAMAN ÇIKACAK?

Şimdiye kadar 2019-2022 arası olarak tahmin edilen GTA 6 çıkış tarihi için 2019 yılını haklı olarak eleyebiliriz. Fakat Avrupa'da ufak çapta bir oyun geliştiricisi olduğunu iddia eden bir kişinin paylaştığına göre GTA 6 2020 yılında çıkacak! Eğer bu doğruysa oyun dünyasının en çok beklenen oyunu için kalan süre 1.5 yıldan daha az gibi görünüyor. Sızdırılan bilgiye göre "GTA 6 çok büyük ihtimalle 2020 yılında çıkacak" deniyor. Çok net bir bilgi gibi görünmese de şimdiye kadar paylaşılan bilgiler arasında en güveniliri gibi duruyor. Çünkü aynı kişi aralık 2018 yılında yaptığı tahminlerde Playstation 5 için çıkış tarihini, donanım bilgilerini, Playstation VR bilgilerini ve diğer bir çok ayrıntıyı doğru olarak bilmişti.

GTA 6 Sadece Playstation 5'e mi Çıkacak?

Sızdırılan bilgilerde belirtildiği üzere henüz PS4 hakkında bir bilgi paylaşılmamış. Tahminlere göre PS5'in çıkışı ile GTA 6 Playstation 5 özelinde olabilir. Aynı zamanda Sony firmasının GTA 6 oyununa en az 1 aylık sadece PS5'te olması için çok yüklü miktarda ücret teklif ettiği belirtildi. Eğer bu doğruysa ve Sony başarılı olursa GTA 6'yı sadece PS5 konsolunda görebiliriz.

GTA 6 Nerede Geçecek?

GTA 6 oyununun hangi şehirde olacağı ve nerede geçeceği en çok merak edilen sorulardan birisi. Şimdiye kadar Miami, California ve hatta Londra bile bu dedikodulara katılmıştı. Fakat bilgileri sızdıran kişiye göre GTA 6 Miami ve New York'da geçecek. Buradan oyunun iki şehirde birden geçeceğini düşünebiliriz.

Sızdırılan Bilgilerin Doğruluğu

Rockstar firmasının tüm oyunlarında inanılmaz bir gizlilik içerisinde ilerlediği hepimizin bildiği bir gerçek. Rastgele bir insanın bu kadar bilgiye sahip olması tabi ki şaşırtıcı. Fakat bilgileri sızdıran kişinin bu bilgileri aralık 2018 yılında sızdırdığı ve şimdiden Playstation 5 içeriği, özellikleri ve diğer PS5 bilgileri konularında haklı çıktığını görmek merak uyandırıyor. Bu sızdırılan bilgilere kesin gözüyle bakmaktansa şimdiye kadar paylaşılan en güvenilir sızıntı olarak görmek gerekiyor. En azından net açıklamalar gelene kadar aklımızın bir köşesinde durabilir.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Game of Thrones'un 8. final sezonu ne zaman başlayacak?
Game of Thrones'un 8. final sezonu ne zaman başlayacak?