Godzilla, Kong ve Pubg Mobile'ın özel oyun içi işbirliği

Aksiyon filmi Godzilla vs. Kong, popüler mobil oyunuyla yaptığı özel iş birliği ile sinemalarda.

PUBG MOBILE, Legendary Pictures ve Warner Bros. Pictures'ın oyun için çeşitli temalarda içerikler sunan epik, aksiyon ve macera filmi Godzilla vs. Kong kutlamaları için özel bir oyun içi etkinlik hazırlamak adına Legendary Entertainment ile ortaklık yapıyor.

Sinemanın en büyük Titan'larından ikisinin yer aldığı film, uluslararası sinema salonlarında gösterime girdikten sonra 31 gün boyunca HBO Max'te yer alacak.

Bu ayın başlarında, Godzilla vs. Kong filminin yönetmeni Adam Wingard, PUBG MOBILE'ın yıldönümünü sosyal medyadan kutlayarak oyun ve film arasındaki yaklaşan iş birliğini duyurdu. Yayınladığı videoda oyuncuların hem Godzilla hem de Kong ile etkileşime girebilecekleri özel bir oyun modunu tanıttı. Bu şekilde, oyuncular, filmin vahşi Goliath temalı benzersiz içeriklerinin kilidini açma ve toplama şansına sahip olacaklar.

Yaklaşan PUBG MOBILE x Godzilla vs. Kong'a ek olarak, oyuncular yepyeni bir mod olan "Palyaçoların Püf Noktaları" ile tanıştı. 10 Mayıs Pazartesi gününe kadar, palyaçolar oyun içi Yıldönümü Kutlama Meydanı'nda yaramazlıklar yapacak. Oyuncular, Erangel'e yeni eklenen Palyaço Dükkânı Aracında Palyaço Jetonları toplayabilir ve bunları çeşitli savaş malzemeleri ve stratejik gereçlerle takas edebilirler. Oyuncular artık interaktif melodileri aktive etmek için Müzik Grafiti duvarındaki kareleri süsleyebilecekler.

PUBG MOBILE hayranları, oyunun resmi YouTube kanalında yıldızlarla dolu üçüncü yıl dönümü etkinliğine ulaşabilirler.

https://www.youtube.com/watch?v=i4cPd6z7JgM

PUBG MOBILE, App Store ve Google Play Store'dan ücretsiz olarak indirilebilir.

Godzilla vs. Kong

 31 Mart 2021'de Warner Bros. Pictures ve Legendary Pictures'tan Alexander Skarsgård, Millie Bobby Brown, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Shun'un oynadığı epik macera filmi Godzilla vs. Kong'da iki düşman arasında uzun zamandır beklenen yüz yüze karşılaşma gerçekleşiyor.  TOHO CO., LTD. tarafından yaratılan, Oguri, Eiza González, Julian Dennison, Kyle Chandler ve Demián Bichir ile birlikte, Adam Wingard'ın yönettiği, Eric Pearson ve Max Borenstein'ın senaryosu, Terry Rossio ve Michael Dougherty & Zach Shields'ın hikayesindeki, “Godzilla” karakterine dayanıyor. Godzilla ile Kong çarpışırken, bu efsanevi düşmanlar çağlar boyunca dünyanın kaderinin hassas bir dengede olduğu muhteşem bir savaşta buluşuyor. Kong ve koruyucuları, gerçek evini bulmak için tehlikeli bir yolculuğa çıkarlar ve yanlarında eşsiz ve güçlü bir bağ kurduğu genç, öksüz bir kız olan Jia da vardır. Ancak kendilerini beklenmedik bir şekilde öfke dolu Godzilla'nın karşısında bulurlar ve dünyayı etkileyecek bir savaş alanı oluşur. Görünmeyen güçler tarafından kışkırtılan iki titan arasındaki destansı çatışma, Dünya'nın çekirdeğinin derinliklerinde yatan gizemin yalnızca başlangıcıdır. Godzilla vs. Kong. Warner Bros. Pictures ve Legendary Pictures prodüksiyonu ve bir Adam Wingard filmi olarak geliyor.

PUBG MOBILE HAKKINDA

PUBG MOBILE, 2017'de etkileşimli eğlence dünyasını fırtınaya sürükleyen fenomen olan PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS'a dayanıyor. 100'e kadar oyuncu, kazanan her şeyi alır hesaplaşmasında savaşmak için uzak bir adaya paraşütle atlıyor. Oyuncular, kendi silahlarını, araçlarını ve malzemelerini bulup temizlemeye ve oyuncuları küçülen bir oyun alanına zorlayan görsel ve taktik açıdan zengin bir savaş alanında her oyuncuyu yenmeye çalışıyor.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Google adımlarımızı takip ediyor
Google adımlarımızı takip ediyor