Genel Şirket Haberleri

*Turkcell'in ilk GES projesi Uşak'ta elektrik üretmeye başladı...*Garanti BBVA "Emeklilere Bonus" kredi kartını duyurdu...*MediaMarkt'ta Samsung Galaxy S24 FE satışa sunuldu...

* Sigorta sektörü küresel ısınmaya karşı yeni stratejiler geliştiriyor
IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği CEO'su Murat Çiftçi, "Küresel ısınma, ikincil tehlikeler ve ekstrem hava olayları, sektörde hem mali baskılar yaratmakta hem de yeni fırsatlar doğurmaktadır" dedi.

* Decathlon'a Stevie Uluslararası İş Ödülleri'nden 4 ödül birden
Decathlon Türkiye Pazarlama ve İletişim Direktörü Öykü Pamuk Dolanbay, "Gelecekte de sporun harikalarını herkesin yaşamının bir parçası haline getirmek adına, her yaş grubuna hitap eden, spora katılımı teşvik eden ve toplumsal fayda sağlayan projelerle sporu yaygınlaştırmayı sürdüreceğiz" dedi.

* KoçSistem, GITEX Global Teknoloji Fuarı'na katıldı
KoçSistem Genel Müdürü ve KoçDigital Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Ali Akarca, "Ülkemizdeki teknoloji liderliğini Dubai'ye de taşıyarak, buradaki potansiyel müşterilere dokunma fırsatı bulduk" diye konuştu.

* Turkcell'in ilk GES projesi Uşak'ta elektrik üretmeye başladı
Turkcell Genel Müdürü Ali Taha Koç,"Hedefimiz, 2026 sonunda enerji tüketimimizin yüzde 65’ini kendi ürettiğimiz yeşil enerji kaynaklarından karşılamak ve 2050'de net sıfır şirket olmak" dedi.

* SuperFresh, "Türkiye'nin En Sevilen Dondurulmuş Gıda Markası" seçildi
Kerevitaş Pazarlama Müdürü (CMO) Gülizar Öcal Doğan, "SuperFresh, yenilikçi ve sürdürülebilir adımlarla, kaliteli gıdanın herkes için erişilebilir olması için çalışmalarına ve pratik ürünleri ile tüketicilerinin hayatlarını kolaylaştırmaya devam edecek" dedi.

* Ecovacs Robotics yeni süpürgesi Deebot N20 Pro'yu tanıttı
Ecovacs Home uygulamasıyla beraber çalışan Deebot N20 Pro, kullanıcıların temizlik rutinlerini kişiselleştirmesine olanak tanıyor.

* CarrefourSA ve İklimsa'dan güneş enerjisi santrali için işbirliği
CarrefourSA İcra Kurulu Üyesi Bulut Batum, "Perakende sektörünün yüksek enerji gereksinimini dikkate alarak, güneş enerjisine yaptığımız yatırımları sürdüreceğiz" dedi.

* Abdi İbrahim'de üst düzey atama
Abdi İbrahim'de üst düzey üç atama gerçekleşti.

* Karmod, Romanya'da otoyol projesine konteyner şantiye ofis binası kurdu
Karmod Satış Müdürü Özay Kemal Karaküçük, "Zorlu çalışma sahalarına özel geliştirdiğimiz konteyner yapılarımız şantiye projelerince en çok tercih edilen bina modeli" dedi.

* Buse Bilim Koleji'den, Gazzeli çocuklara yardım eli
Buse Bilim Koleji, Gazzeli çocuklar için Kızılay aracılığıyla yardım gerçekleştirdi.

* Kaspersky Tehdit İstihbaratı Portalı'na yeni bir bölüm ekledi
Kaspersky Teknoloji Çözümleri Ürün Grubu Başkanı Anatoly Simonenko, "Tehdit İstihbarat Portalımızın yeni özelliği, etkili bir siber güvenlik stratejisi oluşturmalarına yardımcı olacaktır" dedi.

* Emlakjet'ten Eylül 2024 gayrimenkul piyasası değerlendirmesi
Emlakjet CEO'su Tolga İdikat, "Fiyat ve yatırım getirisi, konut seçiminde belirleyici bir faktör olarak öne çıkıyor" dedi.

* SASA'nın PTA Tesisi kendi elektriğini üretecek
Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, "PTA'da gelecek yıl 1 milyon 500 bin ton üretim yapacağımızı tahmin ediyoruz, ondan sonraki yıl 1 milyon 700 bine çıkacak" dedi.

* Sigara kullanımı KOAH'ı tetikliyor
Medipol Sağlık Grubu Medipol Bahçelievler Hastanesinden Göğüs Hastalıkları ve Tüberküloz Uzmanı Doç. Dr. Aygül Güzel, "KOAH alevlenmesinin en sık sebebi, viral ve bakteri enfeksiyonlardır. Hastalarımız, alevlenmeye girmemek için mutlaka grip ve zatürre aşılarını olmalı, sigara kullanımını da bırakmalı" dedi.

* Tosyalı Holding ve Contemporary Istanbul Vakfı'nın işbirliği kapsamında projeleri devam ediyor
Sanatçının eserlerinde çeliğin evrensel ve zamansız yapısını kullanarak zamanı ve mekanı yeniden tanımlama çabası, Tosyalı Holdingin geçmişten geleceğe uzanan değerlerinin de bir yansımasını simgeliyor.

* En Yakıt'tan 3 kat mil kazandıran yeni kampanya
En Yakıt, 25 Ekim-31 Aralık tarihlerinde geçerli olacak yeni kampanyasıyla müşterilerine 3 kat mil kazanma imkanı sunuyor.

* Medicana International İstanbul Hastanesinden meme kanserine ilişkin değerlendirme
Medicana International İstanbul Hastanesi Medikal Onkoloji Bölümünden Prof. Dr. Deniz Arslan, "Gelişen tıbbi cihaz teknolojileri, genetik ve patolojik testler, ilaç sektöründe son yıllarda bulunan hedefe yönelik ajanlar, artık kanser tedavisinin daha hassas ve kişiye özel yapılmasını sağlıyor" dedi.

* QNB Türkiye, 125 milyon dolarlık yeşil ve mavi tahvil ihracı yaptı
QNB Türkiye Genel Müdürü Tan, "QNB Türkiye olarak sadece uyum sağlayan bir oyuncu değil, geleceğin sürdürülebilir ekonomisine yön veren bir güç olmayı hedefliyoruz. Doğanın döngüsünü korumak, ekonomik istikrarın ve sosyal refahın teminatıdır" dedi.

* BonVeno'da kahve ve tatlı keyfi
Metro Türkiye'ye bağlı BonVeno mağazalarında kahve ve tatlı satışları devam ediyor.

* Eyüp Lojistik deneyimini gayrimenkul sektörüne taşıyacak
Eyüp Lojistik ve Intro Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, "Intro ile cesur ve yenilikçi projeler ortaya koyacağız, ülkemize katma değer yaratmaya devam edeceğiz" dedi.

* Uludağ Elektrik'ten meme kanserinde erken teşhis farkındalığı için "pembe" fatura
Uludağ Elektrik, meme kanserinde erken teşhise dikkati çekmek amacıyla hayata geçirdiği pembe fatura uygulamasını sürdürüyor.

* Garanti BBVA "Emeklilere Bonus" kredi kartını duyurdu
Garanti BBVA, tüm SGK emeklileri için "Emeklilere Bonus" kredi kartını kullanıma sundu.

* Erdemir, 1'inci Yüksek Fırını'na hidrojen enjeksiyon denemesi gerçekleştirecek
Erdemir, 1'inci Yüksek Fırını'na hidrojen enjeksiyon denemesi yapacak.

* ING Türkiye'den görme engelliler için erişilebilir bankacılık hizmeti
ING Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Tuğçe Bora Kılıç, "Bu değerli işbirliğiyle görme engelli müşterilerimize daha erişilebilir bir bankacılık hizmeti sunmayı amaçlıyoruz" açıklamasını yaptı.

* Trafik Hayattır ile Tohum Otizm Vakfı'ndan ortak proje
"Güvenli Trafik Becerileri" projesiyle otizmli bireylerin trafikte karşılaşabilecekleri tehlikeleri fark etmeleri ve güvenli trafik becerilerini öğrenmeleri hedefleniyor.

* Akzirve, Topkapı29 projesini tanıttı
Akzirve Yönetim Kurulu Danışmanı Mahir Katırcı, "Projemiz, devasa bir alışveriş merkezi ve cadde dükkanlarıyla birlikte bölgenin alışveriş anlayışını da değiştirecek" açıklamasında bulundu.

* Albaraka Türk ve Marmara Üniversitesinden lisansüstü eğitim programları için işbirliği
Albaraka Türk Genel Müdür Başyardımcısı Turgut Simitcioğlu, "Çalışma arkadaşlarımızın ömür boyu öğrenme yolculuklarına Albaraka Türk olarak eşlik etmekten büyük bir memnuniyet duyuyoruz" diye konuştu.

* BYD Türkiye'de üst düzey atama gerçekleşti
BYD, Türkiye yapılanmasında önemli bir ismi kadrosuna kattı.

* Deloitte teknoloji merkezi açtı
Deloitte Türkiye CEO'su Başak Vardar, "Türkiye'nin bölgesel ve global düzeyde hizmet veren önde gelen şirketlerine, onları bir adım öne taşıyacak yenilikçi hizmetler sunacağız" değerlendirmesinde bulundu.

* Hayat Finans 1'inci yaşını kutladı
Hayat Finans Genel Müdürü Galip Karagöz, "Genç bir banka olarak, sadece bir yıl içinde hayal ettiğimizin ötesinde başarılar elde ettik" dedi.

* Aşık Shakespeare tiyatro oyununun biletleri Biletinial'da satışta
Biletinial, Aşık Shakespeare tiyatro oyununun biletlerini satışa sundu.

* Vodafone'dan aylık 580 liralık fayda
Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, "Müşterilerimizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan dijital iş ortağı olma hedefiyle, çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

* Mitsubishi Electric Türkiye, İlham Verenler Kulübü'yle ilk etkinliğini gerçekleştirdi
Mitsubishi Electric Türkiye Klima Sistemleri Pazarlama ve Ürün Birim Müdürü Murat Hoşgör, "Yapay zeka destekli ürünlerimiz, yaşam alanlarında konforu artırdığı gibi enerji tüketimini azaltıyor, bu sayede gelecek nesillere de katkı sağlıyor" dedi.

* Yandex, Türkiye'ye 400 milyon dolar yatırım yapmayı planlıyor
Yandex Search Türkiye CEO'su Alexander Popovskiy, "Önümüzdeki üç yıl içinde Türkiye'de bilgi teknolojisi ürünleri geliştirmek için 400 milyon doların üzerinde yatırım yapmayı ve yüzlerce kişiye istihdam sağlamayı planlıyoruz" diye konuştu.

* MediaMarkt'ta Samsung Galaxy S24 FE satışa sunuldu
MediaMarkt, yapay zeka yeteneklerine sahip akıllı telefonları tüketicilerle buluşturmaya devam ediyor.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Arda Turan'ın örnek aldığı isimler, okuduğu kitaplar ve playlist'i
Arda Turan'ın örnek aldığı isimler, okuduğu kitaplar ve playlist'i