Genel Şirket Haberleri

*TAV Havalimanları'na hizmet kalitesi ödülü...*Güler Sabancı, "Altın Işıklar, Yükselen Güneş Nişanı"na layık görülen ilk Türk kadın oldu...*Samsung, yeni telefon modeli Galaxy A06'yı tanıttı...

* AXA Türkiye "Siber Riskler Sigortası" ürününü KOBİ'lerin hizmetine sundu
AXA Türkiye Teknik Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Barış Altın: "Hem işletmelerin birinci taraf risklerini hem de veri sızıntılarından kaynaklı üçüncü şahıs taleplerini kapsayan siber güvence paketi sunuyoruz"

* BSH Türkiye, "Ailece Kodluyoruz" videolarıyla aileleri teknoloji ile tanıştırıyor
İstanbul Aydın Üniversitesi Okul Öncesi Eğitim Bölüm Başkanı Prof. Dr. Belma Tuğrul: "Çocukların kullandığı oyun dilini ailelerin de konuşabilmesi, oyunla ilgili sohbet edebilmeleri önemli"

* ÜNLÜ & Co İngiltere'de yatırım danışmanlığı faaliyetlerini genişletti
ÜNLÜ & Co Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO' Mahmut L. Ünlü: "Unlu Securities'in bu lisansı alması, hizmetlerimizi Türkiye dışında genişletme ve yatırım hizmetlerinde öncü pozisyonunu pekiştirme stratejisinin önemli bir adımı"

* Trendyol'dan "Spor Alışverişi Günleri" kampanyası
Trendyol, 26-27 Eylül'ü kapsayan "Spor Alışverişi Günleri" kampanyasını başlattı.

* 2024 Sabri Ülker Bilim Ödülü'nün sahibi Dr. Aydan Bulut Karslıoğlu oldu
Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ülker: "Daha sağlıklı, gelecekte daha mutlu, refah içerisindeki nesillerimiz için bilime yatırım yapmaya devam diyoruz"

* OEDAŞ iki projesi için uluslararası ödül aldı
Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ'ın (OEDAŞ), "Enerjimiz Eşit" ve "Radyo Frekans Emisyonları ile Kısmi Deşarj Tespiti" projeleri uluslararası ödüle layık görüldü.

* Boyner'in Ordu'daki ilk mağazası açıldı
Boyner Büyük Mağazacılık CEO'su Eren Çamurdan: "Ordu'da açtığımız ilk mağazamız bulunduğu lokasyonun ruhunu Boyner deneyimi ile harmanlayan çok özel bir mağaza oldu"

* Rosatom Genel Müdürü Likhachev, Akkuyu NGS sahasını ziyaret etti
Rusya Devlet Nükleer Enerji Kuruluşu Rosatom'un Genel Müdürü Aleksey Likhachev başkanlığındaki heyet, Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin (NGS) inşaat sahasına çalışma ziyaretinde bulundu.

* Casper Nirvana, Windows 11 Pro ile işletmelere fayda sağlıyor
Casper Nirvana dizüstü bilgisayarlar, işletim sistemi Windows 11 Pro ile yenilenerek, kullanıcılarına maksimum güç ve verimlilik sunuyor.

* TAV Havalimanları'na hizmet kalitesi ödülü 
TAV Havalimanları Havalimanı İşletmelerinden Sorumlu Grup Başkanı Kürşad Koçak: "Hizmet verdiğimiz her alanda yolcularımızın ihtiyaçlarını ve beklentilerini yakından takip ederek, onlara en iyi seyahat deneyimini sunmak için çalışıyoruz"

* Sanofi'de "İş Birimi Liderleri" belli oldu
Sanofi'de Avrasya Bölgesi'nin 16 ülkeyi kapsayan coğrafyadaki faaliyetlerden sorumlu olacak "İş Birimi" üst düzey görev değişiklikleri açıklandı.

* Güler Sabancı, "Altın Işıklar, Yükselen Güneş Nişanı"na layık görülen ilk Türk kadın oldu
Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı: "Japonya ile uzun yıllara dayanan, güçlü bağlarımızın bir sembolü olarak bu nişanı kabul ediyorum"
Japonya'nın Ankara Büyükelçisi Katsumata Takahiko: "100. yıl dönümüne ulaşan Japonya-Türkiye ilişkilerinin, Sayın Sabancı başta olmak üzere Türkiye ve Japonya'nın dostları ve destekçileriyle birlikte bundan sonra daha da gelişerek devam edeceğine inanıyorum"

* Deloitte Türkiye, "Deloitte ile Piyasa Güncellemesi" etkinliğini düzenledi
Deloitte Türkiye tarafından düzenlenen "Deloitte ile Piyasa Güncellemesi" etkinliği iş dünyası ve vergi profesyonellerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

* Edenred Türkiye'de üst düzey atama
Edenred Türkiye'nin Satış Direktörlüğü'ne Serdar Tarhan getirildi.

* VALORANT turnuvalarından Red Bull Home Ground başlıyor
VALORANT turnuvalarından Red Bull Home Ground, 5-6 Ekim ve 12-13 Ekim tarihlerinde düzenlenecek açık elemelerde Türkiye'nin VALARONT takımlarını bir araya getiriyor.

* Huawei Watch GT 5 serisi Türkiye'de rekor taleple satışa sunuldu
Huawei'in 19 Eylül'de duyurduğu ve satış rekoru kıran yeni akıllı saat serisi Watch GT 5 için ön sipariş dönemi sona erdi.

* Kuveyt Türk ihracatçı müşterileriyle buluştu
Kuveyt Türk KOBİ Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Delipoyraz: "Gerçekleştirdiğimiz iş birliklerine ek olarak sunduğumuz dış ticaret ürünlerimizle ve finansal çözümlerimizle ihracatçı müşterilerimize destek oluyoruz"

* İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde 1393 öğrenci mezuniyet coşkusu yaşadı
İTO Başkanı Şekib Avdagiç: "Üniversitemiz, öğrencilerini yalnızca eğitim sürecinde değil, mezuniyet sonrasında da desteklemeye devam ediyor. Bu destek, hem güçlü akademik kadromuz hem de geniş iş dünyası ağımızla devam edecek"
İstanbul Ticaret Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necip Şimşek: "İstanbul Ticaret Odamızın katkılarıyla sizlere sektörel deneyim kazanma, girişimci ruhunuzu geliştirme, staj ve iş fırsatları sunma noktasında daima yanınızda olduk. Üniversitemizde edindiğiniz bu birikimi kariyerinizin her adımında kullanmaya devam edeceksiniz"

* Kaspersky, Information Services Group tarafından genişletilmiş tespit ve müdahale alanında "lider" seçildi
Kaspersky Birleşik Platform Ürün Grubu Başkanı Ilya Markelov: "Sürekli koruma sağlayan, etkili ve kapsamlı çözümler geliştirdiğimizi bağımsız olarak doğrulamak amacıyla düzenli olarak bu gibi kapsamlı değerlendirmelere katılıyoruz"

* Vodafone, nubia'nın iki yeni modelini Türkiye pazarına sunacak
Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin: "Özellikle 5G özellikli NEO 5G modelini faturaya ek 12 ay teklifle sunuyoruz. Bu uygun fiyatlı cihazla 5G özellikli cihaz portföyümüzü genişletiyoruz"

* Mitsubishi Electric Türkiye, çalışanlarına "Depreme Karşı Alınacak Önlemler" semineri düzenledi
Mitsubishi Electric Türkiye Başkanı Şevket Saraçoğlu: "Çalışanlarımızın, tüm olumsuz senaryolarda soğukkanlılıklarını koruyarak ailelerinin hayatlarını kurtaracak pratik bilgileri öğrendikleri eğitimlerimizi kararlılıkla sürdüreceğiz"

* Lezita ve Göztepe Basketbol sponsorluk anlaşması imzaladı
Lezita Genel Müdürü Mesut Ergül: "Bu anlaşmayla ana sponsorluğunu üstendiğimiz Göztepe Basketbol'un önemli başarılara imza atacağına inancımız tam"

* Samsung, yeni telefon modeli Galaxy A06'yı tanıttı
Samsung Electronics, yeni telefon modeli Galaxy A06'ya ilişkin detayları paylaştı.

* Galatasaray Espor ile Galakticos "GAMEON VALORANT Turnuvası"nda karşı karşıya gelecek 
Türk Telekom'un oyun performansını internet ve oyun odaklı fırsatlarla güçlendiren markası GAMEON tarafından düzenlenen "GAMEON VALORANT" Turnuvası'nda finalist takımlar belli oldu.

* ING Türkiye ile Allianz Türkiye güçlerini birleştiriyor
ING Türkiye Genel Müdürü Alper Gökgöz: "Müşteri deneyimini merkeze alarak Allianz Türkiye ile sunacağımız sigorta ürünlerini dijitale özgü olarak tasarlıyoruz ve müşterilerimize esnek, zahmetsiz bir deneyim sunmayı amaçlıyoruz"

* İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı, İstanbul Airshow'da yerini aldı
İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı CEO'su Alp Er Tunga Ersoy: "54 ülkede 40 iç hat ve 125 dış hat olmak üzere toplamda 165 destinasyonu İstanbul ile bağlayan, Avrupa'nın önde gelen havalimanlarından biri olan İSG'yi dünya havacılığında üst sıralara taşımak için çalışıyoruz"

* Pegasus, yapay zeka ile yolcularına kendi dillerinde anonsa başladı
Pegasus Hava Yolları, dünyada bir ilk olarak, kabin içi anonsunu, klonlanmış gerçek bir kaptan sesiyle ve misafirlerin kendi ana dillerinde yapmaya başladı. 

* AstraZeneca Türkiye, sağlık alanında çalışmalar yapan startup'larla buluştu
AstraZeneca Türkiye Ülke Başkanı Ecz. Serkan Barış: "AZ Lab Türkiye Startup Demo Day ile sağlık sektöründeki startup ekosistemini tanıma fırsatını bulduk"

* Aslı, Tuzla'daki 3 milyon avroluk yeni entegre tesis yatırımını tamamladı
Aslı Genel Müdürü Caner Bayıralan: "Tuzla'da 3 milyon avro tutarında, aylık 2 bin tonu aşan üretim kapasitesine sahip yeni tesis yatırımımızı da tamamladık"

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Türk Milli Takımının İzlanda karşısında yaşadığı hezimetin ardından Art arda capsler sosyal medyaya düşmeye başladı
Türk Milli Takımının İzlanda karşısında yaşadığı hezimetin ardından Art arda capsler sosyal medyaya düşmeye başladı