Genel Şirket Haberleri

*Yeniköy Kemerköy Enerji, eski maden sahalarını rehabilite ediyor...*Vestel Mobilite, EASE üyesi olan ilk Türk şirket oldu...*Yapı Kredi hatasız Türkçe yanıt veren dil modeli geliştirdi...

* Nef Arsa, satış ofisi ağına Kayseri'yi ekledi
Nef Arsa, Türkiye'nin her yerindeki arsa portföyünün tanıtım ve satış operasyonlarını yürütmek üzere Kayseri'de bulunan yeni satış ofisini hizmete açtı.

* Huawei'nin akıllı saat modeli Watch Fit 3 Türkiye'de satışta
Huawei Watch Fit 3, 9.9 mm kalınlığa 26 gram ağırlığa sahip ve saatin 1,82 inç AMOLED ekranı 1.500 nit parlaklık ve 347 ppi çözünürlük sunuyor.

*Sagaza'dan Boyner için gece kıyafeti koleksiyonu
Boyner Büyük Mağazacılık Kadın, Erkek, Çocuk Giyim Kategorileri Genel Müdür Yardımcısı Tuğba Güler Barlık, "Boyner ve Sagaza'nın 'Sagaza for Boyner' koleksiyonu ile ortaya koyduğu bu enerjinin büyüyerek devam edeceğine inanıyoruz" dedi.

* Yeniköy Kemerköy Enerji, eski maden sahalarını rehabilite ediyor
Yeniköy Kemerköy Enerji, eski maden sahalarını rehabilite ederek 2024'te 511 hektar alanı doğaya geri kazandırmayı hedefliyor.

* Fenerbahçe Beko'nun Final-Four'da final için oynayacağı maç TV+'ta
24 Mayıs'ta  saat 19.00'de Berlin Uber Arena'da Panathinaikos ile karşı karşıya gelecek Fenerbahçe Beko, rakibini yenerse, finale çıkacak.

* İbrahim Bodur vefatının sekizinci yılında anılıyor
Kale Grubu Başkanı ve CEO'su Zeynep Bodur Okyay, "Rahmetli babamdan bize kalan en büyük miras, insan ve memleket sevgisi. O, yaptığı her işte, insanı önceliklendiren bir gönül insanıydı" dedi.

* Honda ve IBM işbirliği için mutabakat imzalandı
Anlaşmayla, işlemci performansı, enerji tüketimi ve tasarım karmaşıklığıyla ilgili yeni zorlukları araştırma ve bunlara çözüm geliştirme amaçlanıyor.

* FA Cup finalinde "Manchester derbisi" Tivibu Spor'da yayımlanacak
Manchester City-Manchester United FA Cup final mücadelesi 25 Mayıs Cumartesi 17:00'de Tivibu Spor 1'den canlı yayınlanacak.

* GCM Yatırım'ın yeni ekonomisti Evren Kırıkoğlu oldu
Türkiye'nin önde gelen yatırım kuruluşlarından GCM Yatırım, yeni ekonomisti olarak Evren Kırıkoğlu'nu atadı.

* Vestel Mobilite, EASE üyesi olan ilk Türk şirket oldu
Vestel Mobilite Genel Müdürü Hakan Kutlu, "Vestel Mobilite’nin EASE'ye üye olan ilk Türk şirketi olması bizleri heyecanlandırıyor" diye konuştu.

* CANiK, SEDEC 2024'te yeni sözleşmelere imza attı
CANiK Yönetim Kurulu Üyesi Didem Aral, "CANiK ve SYS grup şirketlerimiz ile ihracat yolculuğunda her zamanki gibi en üst seviyelerde yerimizi alarak ülkemize kazandırmaya devam edeceğiz" dedi.

* Altınbaş Üniversitesi 16. kuruluş yıldönümünü törenle kutladı
Altınbaş Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Çağrı Erhan, "Üniversitemiz öğrencisi kabul edilen, öğretim üyesi gönderen ve kabul edilen önemli bir yüksek öğretim müessesi haline geldi" ifadelerini kullandı.

* Y-Club, ilk yılında 1 milyar liralık kupon dağıttı
Kuponlar sayesinde en çok tercih edilen yemekler, hamburger, kebap, Türk mutfağı ve pizza oldu

* Yapı Kredi hatasız Türkçe yanıt veren dil modeli geliştirdi
Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Dr. Gökhan Özdinç, "Eğittiğimiz bu modelin, Türkçe metinleri doğru bir şekilde tamamlama yeteneğini gördük ve çalışmalarımıza talimat eğitimiyle devam ettik" dedi.

* Aras Kargo, sürdürülebilirlik hedefleri için Yetkinlik Merkezi kurdu
Aras Kargo CFO’su Hagen, "Bünyemizde kurulacak Yetkinlik Merkezi yapılanmasıyla, çevresel, sosyal ve yönetişim süreçlerinde ilgili grup şirketlerinin de sürdürülebilirlik hedeflerine zamanında ulaşması için ortak yol belirlenmesi amaçlandı" dedi.

* Siber suçlular, Linux açıklarından daha fazla yararlanıyor
Kaspersky Security Network verileri, Linux kullanıcılarına yönelik açıklardan yararlanan saldırılarda gözle görülür bir artış olduğunu ortaya koydu.

* Kuveyt Türk'ten müşterilerine "Dijital Araç Finansmanı" hizmeti
Kuveyt Türk Bireysel ve Özel Bankacılık Pazarlama Grup Müdürü Mürsel Topuz, "Müşterilerimiz, Kuveyt Türk Mobil üzerinden kolay ve hızlı şekilde finansman işlemlerini sonuçlandırarak araçlarına kavuşuyor" dedi.

* "Trendyolmilla x Zeynep Tosun SS24" koleksiyonu satışa sunuldu
Moda Tasarımcısı Zeynep Tosun, "Rengarenk harika bir yaz bizi bekliyor" değerlendirmesinde bulundu.

* Türkiye Sigorta'dan gençlere özel yüzde 20 indirimli tamamlayıcı sağlık sigortası
Türkiye Sigorta, 16-25 yaş arasındaki gençler için özel olarak hazırladığı "Genç Tamamlayıcı Sağlık Sigortası" ile mayıs sonuna kadar yüzde 20 indirim sunuyor.

* Sabancı Vakfı'nın 15. Sezon Fark Yaratanları tanıtıldı
Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı, "Bu yolculukta sorunları çözmek için mücadele eden, inisiyatif alan ve bunu başaran insanlara ulaştık" dedi.

* Good Game Show'da yeni sezon Hayko Cepkin'le başladı
Good Game Show’da yeni sezonun konuğu Hayko Cepkin oldu.

* Palo Alto Strata, Prisma ve Cortex platformları için otonom siber güvenliği artırdı
Palo Alto Networks Global Ürün Direktörü Lee Klarich, "Vizyonumuzu hayata geçirmek için 'Precision AI' destekli kopilotlarımızla ilk adımı atarak güvenlik ekiplerinin üretkenliğinde ve güvenlik sonuçlarında köklü iyileşmeler elde edeceğiz" dedi.

* Akkuyu NGS çalışanları bir araya geldi
Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin (NGS) çalışanları, Rus ve Türk mühendisler ile inşaat ekiplerini buluşturan proje kapsamında Türkçe adı Neşeli Rüzgar olan "Veseliy Veter" şarkısı için bir video klip çekimi için bir araya geldi.

* TikTok, canlı yayından para kazananlar için yeni düzenleme getiriyor
TikTok METAP LIVE Yöneticisi Waseem Sayegh, "Bu güncellemelerin LIVE topluluğumuzun yaratıcılığını güçlendireceğine ve olumlu etkileşimleri artırmaya yardımcı olacağına inanıyoruz" dedi.

* Civil Mağazacılık, İstanbul Üniversitesi işbirliğiyle "Perakende Okulu" projesini başlattı
Civil Mağazacılık İcra Kurulu Başkanı Mustafa Yıldıran, "Biz burada bir tohum atacağız ve bu tohumun tutacağına inanıyorum" dedi.

* Üsküdar Üniversitesi’nde "dijital eşitsizlik ve veri sömürgeciliği" masaya yatırıldı
New York Eyalet Üniversitesinden Prof. Dr. Ulises A. Mejias, "Geleneksel sömürgeciliğin mağdurları günümüzde veri sömürgeciliği nedeniyle daha da büyük bedeller ödeyecek" dedi.

* LC Waikiki, yeni pazar yeri lcw.com'u tanıttı
LC Waikiki E-Ticaret Genel Müdürü Ömer Barbaros Yiş, "lcw.com içerisinde yapay zeka tabanlı teknolojiler ve kişiselleştirmeye yönelik uygulamalarla fark yaratmayı amaçlıyoruz" dedi.

* Fiat Ducato, yenilenen görünümü ve özellikleriyle satışa sunuldu
Kredi kullanmak isteyen müşteriler için Ducato Van-Kamyonet modellerinde mayıs ayına özel, 300 bin lira 12 ay vade yüzde 2,99 faizli kredi kampanyası bulunuyor. Nakit alımlara özel ise 50 bin lira indirim uygulanıyor

* Migros Global Gastro Ekonomi Zirvesi'nde "Hayat Hatay" projesini duyurdu
Migros Özel Markalı Ürünler & Dış Ticaret İş Geliştirme & Bölgeler Pazarlama Direktörü Cavit Metin, "Hayat Hatay projesi ürünlerini aldığımız hızlı aksiyonla müşterilerimiz ile buluşturarak sektörümüze öncülük ettik" dedi.

* Yönetmen Zeki Demirkubuz, İstanbul Bilgi Üniversitesi öğrencileriyle buluştu
Yönetmen ve senarist Zeki Demirkubuz, İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde düzenlen söyleşide, öğrencilerle bir araya geldi.

* Daikin, iç hava kalitesini artıran cihazlarıyla öne çıkıyor
Daikin, alerjilerin artış gösterdiği bahar döneminde iç hava kalitesini artıran ve nemlendirme özelliğine sahip hava temizleme cihazlarıyla öne çıkıyor.

* Kayseri Valiliği, Kayseri Şeker ve Migros arasında işbirliği protokolü imzalandı
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, "Kayseri Şeker'e bağlı üreticilerimizle Migros'u bir araya getirerek bölgesel bir kalkınma hamlesi gerçekleştirmek üzere iş birliği yaptık" dedi.

* DeFacto ile Declara işbirliğine imza attı
DeFacto, Declara markası ile yeni bir yaz koleksiyonu hazırladı.

* Sabancı'dan gençler için seferberlik projesi
Sabancı Holding CEO'su Cenk Alper, "Sabancı Topluluğu'nun yaklaşık 100 yıllık deneyimini ve inovasyon gücünü Sabancı Gönüllülerinin desteğiyle bir araya getirerek, Türkiye'de yeni bir sosyal girişim modelinin temellerini atacağız" dedi.

* Akbank Güzel Yarınlar Hareketi, Gaziantep'te depremden etkilenen gençlerle buluşuyor
Akbank Marka ve İletişim Başkanı Beril Alakoç, "Gençlerin ekiplerimizi mutlulukla karşılaması, atölyelere, programlara olan ilgileri ve tebessüm eden yüzleri bizim için en anlamlı sonucu oluşturuyor" açıklamasını yaptı.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Ünlü kadın oyuncuların boyları kaç? En uzun Bergüzar... En kısa Seren...
Ünlü kadın oyuncuların boyları kaç? En uzun Bergüzar... En kısa Seren...