Genel Şirket Haberleri

*Taypa Tekstil ev kadınlarını işgücüne katıyor...*RHG Enertürk Enerji ve TÜV SÜD'den "güvenli şarj istasyonu" işbirliği...*Lezita, yeni anne olan çalışanları için "Mutlu Anne Odası" oluşturdu...

* Koçtaş iş sağlığı ve güvenliği alanında ödül aldı
 Koçtaş İnsan Kaynakları ve Endüstri İlişkileri Genel Müdür Yardımcısı Eriş Aslan:
- "Çalışma arkadaşlarımıza verdiğimiz değerin bir göstergesi olan böylesine kıymetli bir ödülü kazanmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz” dedi.

* VakıfBank'tan 700 milyon doların üzerinde seküritizasyon işlemi
VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, ”Devam eden pozitif momentumu yakından takip ederek farklı yapılar altında gerçekleştireceğimiz işlemlerle fonlama yapımızı çeşitlendirmeye de devam edeceğiz” dedi.

* SunExpress, uçak içi ikram hizmeti için TURKISH DO & CO ile anlaştı
SunExpress CEO'su Max Kownatzki, ”Hem ulusal hem de uluslararası düzeyde kalitesi ve mutfak uzmanlığıyla tanınan TURKISH DO & CO ile işbirliği kurmaktan heyecan duyuyoruz” dedi.

* Teknosa'dan sanal evrende interaktif alışveriş deneyimi
Teknosa Üst Yöneticisi Sitare Sezgin, ”Sanal evren, müşterilerimize interaktif ve gerçekçi bir alışveriş deneyimi sunarak, ürünleri daha yakından tanıma, deneme ve keşfetme imkanı sunuyor” dedi.

Enuygun'dan bayram tatili için yurt dışı rota önerileri
 Enuygun.com, 9 güne uzatılan Ramazan Bayramı tatili için vizesiz gidilebilen ve kapıda vize alarak giriş yapılabilecek yurt dışı rotalarını paylaştı

* PeP'te üst düzey atama
 PeP Genel Müdürü Mehmet Sadioğlu, ”Finansal verimliliğimizi artırmaya yönelik stratejilerimizi şekillendirirken, PeP'in finansal başarısını daha da güçlendireceğimize ve sürdürülebilir bir büyüme ivmesi yakalayacağımıza inanıyoruz" dedi.

* Uzmanından "sardalya balığının sağlığımıza olan katkıları"
Beslenme ve Diyet Uzmanı Berrin Yiğit, ”B12 ve D vitamini, kalsiyum ve selenyum içeren sardalya balığı, içeriğindeki önemli protein ve vitaminler sayesinde kemiklerin güçlenmesine yardımcı olduğu gibi, uzun süre tok tutma özelliği sayesinde sağlıklı kilo verilmesinde de önemli rol oynuyor" dedi.

* Su altı görüntü yönetmeninden Samsung Neo QLED 8K TV'ye övgü
Su altı görüntü yönetmeni Pawel Achtel, ”Neo QLED 8K ekranda, izleyiciler okyanusun derinliklerindeki etkileyici renk doğruluğunu ve en detaylı sahnelerin tüm nüanslarıyla yansıtılışını görebiliyor” dedi.

* Taypa Tekstil ev kadınlarını işgücüne katıyor
Taypa İK ve Sürdürülebilirlik Direktörü Hayri Özsüt, ”Kadın istihdamı açısından Türkiye'de çok önemli bir seviyedeyiz"" dedi.

* Torku Şekersporlu Emine Seçkin Paris 2024'e katılmaya hak kazandı
Torku Şekerspor Kulüp Başkanı Ahmet Bozdam, ”Emine Seçkin ile 15 yıldır turnuva turnuva, ülke ülke başarı basamaklarını çıkarak haklı bir sonuca ulaştık” dedi.

* Ticket Compliments'dan bayram hediyesinde çalışanlara seçme özgürlüğü
Edenred Türkiye CMO'su Zeynep Ege Dura, ”Şirketlerin son iki yılda yüzde 500 daha fazla talep gösterdiği Ticket Compliments kartımızla çalışanlar, ihtiyaçlarına göre alışverişi artık daha fazla seçenekle yapabilecekler" dedi.

* Tarım odaklı girişimcilik programı Workup Agri'nin 3. dönemi başlıyor
Programın 3. dönemi, tarımı sürdürülebilir çözümlerle güçlendirmek amacıyla kurulan 6 teknoloji girişimi ile başlıyor.

* Huawei Freeclip, yeniden satışa sunuluyor
- Huawei'nin yoğun ilgi gören ve stokları tükenen açık kulak kulaklıkları yeniden tüketiciler ile buluşuyor.

* "MediaMarkt Bahar Kampanyası" devam ediyor
MediaMarkt tarafından başlatılan "Bahar Kampanyası" kapsamında birbirinden farklı ürünler tüketiciler ile buluşuyor..

* Seç Market, kadın girişimcileri "Gücünle Gülümse" projesiyle destekliyor
Seç Market Genel Müdürü Altan Sekmen, ”Kadınlar için fırsat eşitliği sağlanması ve kadın girişimcilerin desteklenmesine yönelik çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

* TEMSA'ya Uluslararası Mükemmeliyet Ödülü
TEMSA Satış Sonrası Hizmetler ekibi tarafından geliştirilen projeyle Excellence in Customer Services for Uptime Management 2023'ün (Uluslararası Mükemmeliyet Ödülü) sahibi oldu..

* RHG Enertürk Enerji ve TÜV SÜD'den "güvenli şarj istasyonu" işbirliği
- RHG Enertürk Enerji Genel Müdürü Alpay Beyla, ”Yatırım süreçlerimizin en başından itibaren kullanıcı güvenini kazanacağımız ve en önemlisi can ve mal güvenliğini sağlayacağımız teknik planlamalara yöneldik" dedi.

* Zorlu Enerji, hizmetleriyle müşteri memnuniyetini artırdı
Zorlu Enerji Osmangazi Elektrik Perakende, fiziksel ve dijital kanallar üzerinden verdiği hizmetleriyle abonelerinin beğenisini kazanıyor.

* Yapı Kredi "Türkiye'nin En İyi Özel Bankacılığı" ödülünü kazandı
- Yapı Kredi Özel Bankacılık ve Varlık Yönetimi Yönetim Başkanı Seda İkizler, ”Hem finansal ürünlerle hem de ek hizmetlerimizle müşterilerimizi kendileri adına özel olarak hazırlanmış çözümlerle buluşturuyoruz. Bu hizmetlerimizin başarılarını, ulusal ve uluslararası arenada kazandığımız ödüllerle sıkça teyit ediyoruz" dedi.

* "Turkcell'in saha operasyonları dijitalleşti
- Turkcell Şebeke Teknolojilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Vehbi Çağrı Güngör, ”Smart Site platformunun, gelecekte Turkcell ekosistemiyle de sınırlı kalmayıp artan dijitalleşme ihtiyacıyla farklı sektörlerde de kullanılabileceğini öngörüyoruz" dedi.

* Kolon kanserinde erken teşhis hayat kurtarıyor
- Medipol Bahçelievler Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Osman Civil, ”45, tarama testlerinin başladığı yaştır. Yılda bir kez gaitada gizli kan testi ve 10 yılda bir kolonoskopi tetkiki tarama için yeterli olacaktır" dedi.

* Vodafone Her Şey Yanımda’dan 36 aya varan alışveriş kredisi
- Vodafone Her Şey Yanımda Genel Müdürü Yusuf Aysal, ”Türkiye’de ilk defa tüm kategorilerde hizmet veren dijital pazaryeri Vodafone Her Şey Yanımda’da müşterilerimize online alışverişlerini uygun fiyatlarla, rahat, hızlı ve kolay bir şekilde yapma imkânı sunmaya devam ediyoruz” dedi.

* Lezita, yeni anne olan çalışanları için "Mutlu Anne Odası" oluşturdu
- Lezita, İzmir Kemalpaşa'daki üretim tesisinde yeni anne olan çalışanları için hazırladığı "Mutlu Anne Odası"nı hizmete aldı.

* Migros, kolajen içeren kozmetik ürünlerini Voop markasıyla raflarına taşıyor

Eklem sağlığı ve cilt esnekliği üzerinde olumlu etki gösteren kolajen içeriğiyle Voop ürün serisi, anti-aging cilt bakım ürünlerine odaklanıyor.

* Yenibiriş Yönetici Ortağı Uğur Karaboğa 2023 işsizlik rakamlarını değerlendirdi:

"İşverenler ve potansiyel iş gücü arasında kurulacak doğru bir köprü ve eğitim sistematiğinde yapılacak geleceğe dönük adımlar, daha da olumlu bir tabloya doğru bizi götürecektir.”

* Coca-Cola Türkiye'de bayrak değişimi

Coca-Cola Türkiye'nin yeni genel müdürü Gaye Narmanlı Sunerli oldu.
 
* Petrol Ofisi Grubu ve Chevron "denizcilikte enerji" semineri düzenledi

Petrol Ofisi Grubu ve dünya enerji devi Chevron tarafından "Denizcilikte Enerji Dönüşümü ve Yağlama Çözümleri" semineri gerçekleştirildi.

* Akbank'tan yeni iletişim kampanyası

Akbank Marka ve İletişim Başkanı Beril Alakoç, ”Akbank olarak biz de 'Akbank Sürdürülebilir Finansman Çerçevesi' kapsamında sürdürülebilirlik aksiyonlarının sadece emisyonlarla sınırlı olamayacak kadar geniş ve hayatın her alanına yayılan bir stratejiyle kurgulanması gerektiğine inanıyoruz” dedi.

* Team Peugeot TotalEnergies yeni "PEUGEOT 9X8" ile ilk yarışına hazır

PEUGEOT CEO'su Linda Jackson, “Ekibimiz, PEUGEOT 9X8'in markanın değerlerini mükemmel şekilde yansıtan 2024 versiyonunu geliştirmek için çok çalıştı. 2024 yılı için de hedefimiz aynı yarış kazanmak” dedi.

* ATP ile Türk Hava Yolları arasında işbirliği anlaşması

ATP CEO'su Ümit Cinali, "Otonom robotlarımız, depo içi operasyonlarda verimliliği artırırken, aynı zamanda güvenliği de sağlayacak. Bu işbirliği, havacılık endüstrisinde dijital dönüşümün önemli bir adımı olacaktır" dedi.

* Akbank'tan yeni iletişim kampanyası

Akbank Marka ve İletişim Başkanı Beril Alakoç, ”Akbank olarak biz de 'Akbank Sürdürülebilir Finansman Çerçevesi' kapsamında sürdürülebilirlik aksiyonlarının sadece emisyonlarla sınırlı olamayacak kadar geniş ve hayatın her alanına yayılan bir stratejiyle kurgulanması gerektiğine inanıyoruz” dedi.

* Ramazanda sağlıklı beslenme önerileri

Medicana Sağlık Grubu Beslenme ve Diyet Bölümü'nden Uzm. Diyetisyen Ayça Sena Yılmaz, ”Lifli, posalı gıdalar, sindirim sisteminin düzenli çalışmasına yardımcı olur. İftarda, sahurda ve ara öğünlerde sebzeler, meyveler, tam tahıllar gibi posalı gıdaların tüketilmesi kabızlık riskini azaltabilir” dedi.

* TurkNet, "FIRST Robotics Competetion"ın iletişim destekçisi oldu

TurkNet Üst Yöneticisi (CEO) Cem Çelebiler, ”İnternetin hayatımızın ne kadar büyük bir parçası olduğunu ve iyi, kuvvetli ve yüksek hızlı bir internetin şart olduğunu gösteren bir etkinlik. O açıdan Türkiye'nin en hızlı internet servis sağlayıcısı olarak burada gençlerin yanında olmaktan çok mutluyuz” dedi.

* IC Enterra Yenilenebilir Enerji, halka arzla sürdürülebilir büyümeyi amaçlıyor

IC Holding'in enerji sektöründeki çeyrek asırlık tecrübesiyle faaliyet gösteren IC Enterra Yenilenebilir Enerji, Borsa İstanbul'da yatırımcıları ile buluşmaya hazırlanıyor.

* Garanti BBVA'nın ana sponsoru olduğu "Dünya Su Günü Buluşması" gerçekleşti

Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Akten, ”2023'te Garanti BBVA olarak su yönetimi ve altyapıları için yaklaşık 500 milyon lira finansman sağladık” dedi.

* Hepsiburada, 2023'ün finansal ve operasyonel sonuçlarını açıkladı

Hepsiburada CEO'su Nilhan Onal Gökçetekin, ”Hepsiburada Premium en güçlü kasımız olmaya devam ederken fintech ve lojistik kabiliyetlerimizle ayrışmayı sürdüreceğiz" dedi.

* QUA Granite, su kıtlığına dikkati çekti

QUA Granite Pazarlama ve Satış Direktörü Yasin Erdoğan, ”Gelecek kuşaklara iyi bir yaşam sunmak için ürünlerimizde hayat boyu sürdürülebilirlik yaklaşımını benimsiyoruz" dedi.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Google’dan kullanıcıların müzelerdeki ikizlerini bulan yeni uygulama
Google’dan kullanıcıların müzelerdeki ikizlerini bulan yeni uygulama