07.07.2016 18:14
Galatasaray taraftarı Florya'yı bastı
Günlerdir sosyal medyada örgütlenen Galatasaraylı taraftarlar, bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'ne giderek başkan Dursun Özbek ve yönetimini istifaya davet etti.
Uzun süredir, sosyal medyada Galatasaray yönetimine tepki gösteren ve istifaya davet eden sarı-kırmızılı taraftarlar, bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bir araya geldi.

Yüzlerce taraftar, Başkan Dursun Özbek ve yönetimi protesto ederek, istifa çağırırken, birkaç gündür takımdan ayrılacağı yönünde haberler çıkan Hollandalı yıldız Wesley Sneijder'e için ise sevgi gösterisinde bulundular.
.jpg)
Emniyet güçleri ise yoğun güvenlik önlemleri alırken, çok sayıda TOMA hazır bekletildi. Taraftarlar daha sonra olaysız bir şekilde tesislerden ayrıldı.
v
Yorum Yaz
Yorumunuz alındı!
Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.
Henüz yorum yapılmamıştır.