Galatasaray 1-0 Göztepe Maç Özeti beIN Sports | Onyekuru göztepe gol

Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında evinde Göztepe'yi konuk eden Galatasaray, rakibi karşısında zor anlar yaşadığı maçtan Onyekuru'nun golüyle 1-0 galip ayrıldı.

Son şampiyon Galatasaray kaldığı yerden devam ediyor.

Sarı kırmızılılar, sahasında Göztepe'yi konuk etti. Yıldızları kesik yiyen Cimbom, zaman zaman zor anlar yaşasa da maçtan 3 puanla ayrılmayı başardı.

Galatasaray, ilk yarıda zaman zaman tutuk bir futbol sergilerken; daha atak taraf Göztepe oldu. Eski Galatasaraylı Yasin Öztekin'in hırslı futbolu dikkat çekti. Konuk ekip özellikle ilk dakikalarda tehlikeli pozisyonlar geliştirdi. Galatasaray, 42. dakikada golü buldu. Fernando'nun defansın arkasına gönderdiği topu bekletmeden kalecinin üzerinden ağlarla buluşturan Onyekuru, Galatasaray'ı 1-0 öne geçirdi.

Galatasaray ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. Sarı Kırmızılılar'da ilk maçta olduğu gibi Göztepe karşısında da yedek başlayan Bafetimbi Gomis, 2. yarının başında Eren Derdiyok'un yerine oyuna girdi. Sarı Kırmızılar'ın yeni transferi Emre Akbaba ise 61. dakikada Sinan Gümüş'ün yerine şans buldu. Emre Akbaba, oyuna girdikten sonra Galatasaray'ı ateşleyen isim oldu. Yeni transfer topu her ayağına alışında olumlu işler yaptı, gelecek için olumlu sinyaller verdi.

Geçen sezonun gol kralı Gomis, Göztepe defansına zor anlar yaşattı. Göztepe ise 2. yarıdaki en tehlikeli atağını 58. dakikada yakaladı. Yasin Öztekin'in sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda Tayfur Bilgöl kafayı vurdu, yerden seken top üst direkten döndü.

Galatasaray karşılaşmayı Henry Onyekuru'nun golüyle 1-0 kazandı ve üst üste 8. lig maçını da kazandı. Puanını 6 yapan son şampiyon, bu sezon da zirvenin adaylarından biri olduğunu gösterdi. İlk hafta maçında sahasında Evkur Yeni Malatyaspor'a 3-1 yenilen Göztepe ise puanla tanışamadı.  

MAÇ ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Erkekler ve kadınlar arasındaki farkları ortaya koyan 10 anlamlı görsel
Erkekler ve kadınlar arasındaki farkları ortaya koyan 10 anlamlı görsel