Frank Hoogerbeets kimdir nereli | Frank Hoogerbeets Türkiye hakkındaki deprem tahminleri 2019

Deprem hakkında yürüttüğü tahminlerle dikkat çeken Frank Hoogerbeets kimdir nereli? Frank Hoogerbeets deprem olacağını nereden biliyor? Sıradaki depremler nerede olacak?

Frank Hoogerbeets kimdir? Frank Hoogerbeets'in Türkiye hakkındaki en yeni deprem tahminleri neler?

Türkiye'de son dönemde meydana gelen depremler korku yaratırken, akıllara son dönemde depremler hakkında yaptığı tahminlerle gündeme gelen Frank Hoogerbeets geldi.

İşte Frank Hoogerbeets hakkındaki bilgiler...

FRANK HOOGERBEET KİMDİR?

Youtube’de çok sayıda takipçisi bulunan Avustralyalı gökbilimci Frank Hoogerbeet, Avustralya’nın ilk üç tahmincisi arasında yer alıyor. Frank Hoogerbeets aslında şarkıcı ve söz yazarı. Aynı zamanda uzay bilimiyle ilgileniyor.

FRANK HOOGERBEET’İN DEPREM TAHMİNLERİ NELERDİR?

Türkiye'deki takipçilerinin soruları üzerine 17 Ağustos 1999'da meydana gelen depremi analiz eden Hoogerbeets, o tarihte gerçekleşen gezegen dizilimi hakkında açıklamalarda bulundu. Buna göre depremden 3 gün önce 14 Ağustos 1999'da Merkür, Dünya ve Neptün aynı doğrultuda hizalandı.

Frank, 21 Şubat'ta meydana gelen Dünya, Merkür ve Neptün hizalanmasında 7.5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğine dikkat çeken Hoogerbeets martın son haftasında çok dikkatli olunması konusunda uyarılarda bulunmuştu.Tahmini yine tutan deprembilimci Hoogerbeets 19 Mart tarihinde yeni bir video yayınlamış ve 20 ila 21 Mart tarihlerinde 5-6 şiddetinde deprem olacağını söylemişti. Hoogerbeets, Rusya'nın Kamçatka ve Japonya''nın açıklarında yer alan bölgede yakın zamanda oldukça büyük depremin meydana gelebileceği ve Türkiye'nin özellikle Akdeniz ve Ege kıyılarının da yer aldığı Avrasya deprem hattında sismik faaliyetlerin daha aktif olacağını tahmin etmişti.  

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Yenilenen Efsane 3310 Ne zaman Türkiye'de olacak? Fiyatı Nedir? Yenilenen Nokia 3310'un özellikleri neler?
Yenilenen Efsane 3310 Ne zaman Türkiye'de olacak? Fiyatı Nedir? Yenilenen Nokia 3310'un özellikleri neler?