Fenerbahçe'de yolcu listesi hazır

Son haftalarda yakaladığı çıkışla zirve yarışında ben de varım diyen Fenerbahçe'de devre arasında operasyon var. Forvetleri azaltacak olan yönetim, van Persie ve Fernandao'nun gidişine onay verdi.

Aykut Kocaman yönetiminde yoluna devam eden Fenerbahçe'de devre arasında Robin van Persie ve Fernandao'ya yol göründü.

Sarı-Lacivertliler’de Robin van Persie ve Fernandao için artık yolun sonu göründü. Van Persie’nin, ABD ya da ülkesi Hollanda’ya, Fernandao’nun da Brezilya’ya dönmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Fenerbahçe’de gidecekler artık gün saymaya başladı. Müzmin sakat Robin van Persie için Ocak ayının, Türkiye’deki son günleri olması bekleniyor. Tecrübeli futbolcu, yeni bir yabancı oyuncuya yer açmak adına, mutlaka kiralık olarak istediği takıma yollanacak. Hollandalı’nın ülkesi takımlarından Feyenoord’a ya da ABD ligi temsilcisi LA Galaxy’e transfer olacağı konuşuluyor.

Bu arada Bursaspor’dan 2 sezon önce Fenerbahçe’ye katılan, geçen sezonun yarısından itibaren sakatlığı nedeniyle 9 aydır formadan ayrı kalan Fernandao’nun da, ülkesi Brezilya’dan gelen teklife olumlu yanıt verdiği bildirildi. Tecrübeli futbolcunun devre arasında Cruzerio ile masaya oturacağı öğrenildi.
 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Ünlü isimlerde SELFIE çeker! Selfie çektirmek için estetik yapan ünlü isimler!
Ünlü isimlerde SELFIE çeker! Selfie çektirmek için estetik yapan ünlü isimler!