Fenerbahçe tercümanı Behrad Talebi kimdir hangi takımlı?
Fenerbahçe’nin Topuk Yaylası’ndaki sezon öncesi çalışmaları devam ederken eski BJK TV çalışanı Behrad Talebi’nin, sarı lacivertli kulüpte tercüman olarak göreve getirilmesi taraftarlar arasında isyana neden oldu.
Sarı lacivertlilerin İranlı transferi Allahyar Sayyadmanesh’in menajerlik şirketiyle de anlaşması olan Talebi’nin Farsça bildiği için genç futbolcuya tercümanlık yaptığı öğrenildi.
Ancak Talebi’nin eski BJK TV çalışanı olması ve fanatik Beşiktaş taraftarı olması nedeniyle Fenerbahçe taraftarı duruma tepki gösterdi.

Sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyürken hedefte Fenerbahçe yönetimi vardı.
Fenerbahçe'den açıklama
"Yeni transferimiz Allahyar Sayyadmanesh ile kampa gelen ve fotoğrafları basına yansıyan şahıs, sadece birkaç günlüğüne futbolcumuza yardımcı olmak üzere tesislerimize gelmiştir. Kulübümüzün resmî çalışanı değildir.”

Yorum Yaz
Yorumunuz alındı!
Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.