Fenebahçe Giuliano'yu 10 milyon Euro'ya sattı

Fenerbahçe, geçen sene Zenit'ten transfer ettiği Brezilyalı orta saha oyuncusu Giuliano'yu 10 milyon Euro bonservis bedeliyle Suudi Arabistan'ın Al Nassr takımına sattı.

Devler Ligi'ne veda eden Fenerbahçe'de taraftarlar yeni transferler beklerken sürpriz bir ayrılık yaşandı.

Fenerbahçe, Fernandao’nun ardından Giuliano’yu da Suudi Arabistan’a sattı. Geçen yıl 7 milyon Euro’ya Zenit’ten alınan Brezilyalı orta saha oyuncusu, 10 milyon Euro karşılığında Al Nassr’a satıldı. Konu ile ilgili ilk açıklama teknik direktör Phillip Cocu’dan geldi. Evkur Yeni Malatyaspor maçı sonrası Giuliano’yu neden oynatmadığı sorusunu yanıtlayan Cocu, “Başka bir takımla anlaştı, artık aramızda olmayacak” dedi.

COCU: GİTMESİNE ÜZÜLDÜM

COCU, Giuliano’yu istemediği iddiasının sorulması üzerine, “Onunla çalışmaktan keyif aldım. Zeki bir oyuncu. Bu hikaye nereden geliyor bilmiyorum ama kulübün durumunu da anlıyorum. Giuliano ile çalışamayacak olmaktan dolayı üzgünüm” diye konuştu.

Giuliano Fenerbahçe’de oynadığı 41 resmi maçta 16 gol attı, 6 asist yaptı. Sarı lacivertliler Fernandao’yu da bir başka Suudi Arabistan ekibi Al-Wahda’ya 3 milyon Euro’ya satmıştı. 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  75. Altın Küre Ödülleri'nin en iyi 10 çifti
75. Altın Küre Ödülleri'nin en iyi 10 çifti