Farmasi nedir nasıl üye olunur üyelik ücretli mi - Farmasi sahibi kim yerli mi yabancı mı?

Tamamen yerli girişim olan ve kozmetik ürünleri satışı yapan Farmasi, vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor. Özellikle İsrail malı ürünleri kullanmak istemeyenler Farmasi'yi tercih ediyor.

 

Tamamen Yerli Bir Şirket

Farmasi Dr. C. Tuna tarafından kurulmuş, 123 ülkeye ihracat yapan, alanında lider bir şirkettir. Yerli malı kullanımı ekonomimizin gelişmesi için çok önemlidir. Yerli malı ürünleri kullanarak paramızın bizde kalmasını sağlıyor ve ekonomimize destek oluyoruz.

Sağlıklı ve Kaliteli Ürünler

Ürünler insana ve doğaya dost olacak şekilde üretilmiş olup, en iyi hammaddelerden üretilmektedir. Ürünler; Paraben, Triklosan, Ağır Metal, Fosfat, Formaldehit, Fithalat içermez. Roll-On’lar Aliminyum içermez. Hayvansal içerik kullanımını reddeder. Dermatolojik olarak test edilir. GDO’lu bitki kullanılmaz. Tüm üretim süreçleri GMP (İyi Üretim Uygulamları) standartları ile uyumludur.

Ayrıca yerli şirket olmasının avantajı ile diğer markalara göre fiyat olarak rekabete girebilmekte, kaliteli ürünleri ucuz fiyata sunabilmektedir.

Ürün Yelpazesi Çok Geniş

Farmasi ve Dr. C. Tuna ürünleri çok geniş bir kategoride tüketicilere hizmet verir. Yani bir evin tüketilebilir hemen hemen her alanda ürününü üretmektedir. Koku, makyaj, cilt bakımı, saç bakımı, kişisel bakım, temizlik ürünleri, oto temizliği, mutfak ürünleri ve besin takviyeleri gibi ana kategorilerde yüzlerce ürünü mevcuttur.

Size Hayallerinize Ulaşma İmkanı Sunar
Farmasi etkili kariyer sistemi ile üyelerine yüksek kazanç elde etme şansı sunmaktadır. Farmasi’de iki farklı kazanç sistemi mevcuttur. Birincisi satış yaparak ürünleri %30 veya %40 kârlı bir şekilde satarsınız (Farmasi bölümü %30, Dr. C. Tuna bölümü %40). İkinci olarak kariyer sistemine göre çalışarak yüksek gelir elde edersiniz. Kariyer sistemindeki kazançlar için Prim Sistemi Nasıl İşler? yazımızı okuyabilirsiniz.

Kariyer planı yaparak kendi işinizin patronu olur, iyi gelirler elde ederek hayallerinizi gerçekleştirirsiniz.

Rahat İş İmkanı
Farmasi’de müdür seviyesindeki bir kişinin ortalama geliri en düşük 2.200 TL’dir. Buna ulaşmak için de ortalama 150 TL sipariş veren 134 kişiyi üye yapmanız yeterlidir. Her üyeniz 5 üye bulursa 1 (siz) + 5 Üye (Sizin Eklediğiniz) + 25 Üye (Alt üyenizin eklediği) +125 Üye= 156 üyeye ulaşır ve müdür olursunuz. Tabi bu zaman zarfı içinde %3 seviyesinden %22 ye gelene kadar da bir çok prim ve hediye kazanırsınız.

Sistem kazançlı olduğu için eklediğiniz üyeler tarafından kendi kendine de büyümektedir. Kendinize uygun çalışma sürelerini belirleyerek dilediğiniz zamanda ve dilediğiniz şekilde çalışabilirsiniz.

Farmasiye Nasıl Kayıt Olunur?

-Üyelik formu doldurulur.
-Farmasi yetkili kişi tarafından aranılırsınız.
Farmasi hakkında detaylı bilgiler verilir ve üyeliğiniz gerçekleşir.
-Telefonunuza kullanıcı şifreniz gelir.
-Online katalogdan anında sipariş verebilirsiniz.
-İsterseniz katalog 2 gün içinde açık adresinize gelir.
-Telefon yada Facebook adresimiz Farmasi Kulübü Türkiye sayfasını beğenerek tüm kampanyalardan haberdar olabilirsiniz.

KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Farmasi Üyesi Olmak İçin Neler Gereklidir?

-Ad, Soyad
-T.C Kimlik No.
-Doğum Yılı ve Tarihi
-Açık Adres
-Cep Tel. ve Ev Tel.
-E posta Adresi

Farmasi Kayıt Ücreti Var mı?

Farmasi'ye kayıt ya da Üyelik yaptırmak için 1 TL ve 10 TL arası değişen üyelik ücreti vardır. Bu ücretin karşılığında da Farmasi size hediye ürün gönderir.

Farmasi İle Nasıl Kazanç Sağlarım?

Farmasi temsilcisi formunu doldurduğunuz da kişisel ihtiyaçlarınızı yüzde 30 daha indirimli alırsınız. Arkadaş ve sosyal çevrenize satışlarınızda yüzde 30 satış karı elde edersiniz. İndirimli ürünler birbirinden güzel hediyeler kazanırsınız. Farmasi'den daha çok para kazanmak istiyorum diyorsanız, çevrenizdekilere üyelik teklif ederek alt ekibinizi oluşturursunuz.

Üyeleriniz ve üyelerinizin üyeleri ile toplamdaki satış cironuz ne kadar yüksek olursa o kadar daha çok para kazanırsınız. Kazanç sınırı yoktur. Farmasi'de ki kazancınızın sınırını siz belirlersiniz. 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

TÜM YORUMLAR (2 adet)
Meryem
13.02.2019 23:06
Ben bayii ler istiyorum
Tülay Aslaner
25.05.2018 00:12
.farmasiüyelikislemlerim
 
  Gülse Birsel, Gizem rolüyle çok şaşırtacak (Jet Sosyete oyuncu kadrosu)
Gülse Birsel, Gizem rolüyle çok şaşırtacak (Jet Sosyete oyuncu kadrosu)