Esra Erol, Müge Anlı'yı aradı! Duygusal anlar yaşandı

Müge Anlı'nın bugün yayınlanan bölümünde canlı yayına sürpriz bir şekilde Esra Erol bağlandı. Arakanlı müslümanlar için toplanan yardım bağışlarına Esra Erol da destek verdi.

 Sabah kuşağının vazgeçilmezi olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Arakanlı müslümanlar için yardım kampanyası başlatılırken Esra Erol dahil olmak üzere birçok ünlü isim de programa canlı telefon bağlantısı gerçekleştirerek yardımda bulundu.

ESRA EROL DUYARSIZ KALMAMIŞTI

Atv'de irbirinden farklı konu ve konuklarla izleyicisiyle buluşan Esra Erol, yeni formatıyla izleyicinin yüreğine dokundu.

Programda çocukluğunda yaşadığı bayramları anlatan bir klip hazırlayan Erol, sokağa çıktı ve görevi başındaki polislerimizi, yalnız yaşayan yaşlıları ziyaret etti. Ünlü sunucu, kaleme aldığı mektubunda ise acılı coğrafyalarda yaşayan mazlumları da unutmadı. Arakan'da yaşanan insanlık dramını hatırlatarak, "Onlar da bayram yapabilseler" ifadelerini kullandı.

Bayrama özel olarak hazırladığı video sosyal medya en çok konuşulanlar arasında yerini alan Esra Erol'un, yeni formatı izleyiciden tam not aldı.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Ünlüler hangi semtlerde oturuyor?
Ünlüler hangi semtlerde oturuyor?