Esra Bilgiç kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Esra Bilgiç-Gökhan Töre boşandılar mı?

Gökhan Töre ile boşandığı iddialarıyla gündeme gelen Esra Bilgiç'in kim olduğu merak konusu oldu. Peki Esra Bilgiç kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Esra Bilgiç ile Gökhan Töre boşandı mı?

2017 yılında dünya evine giren oyuncu Esra Bilgiç-Gökhan Töre çiftinin boşandıkları iddiası gündeme bomba gibi düştü. TV100'de Cengiz Semercioğlu'nun iddiasıyla gündeme gelen olayla ilgili ünlü çiftten daha bir açıklama gelmedi.

Esra Bilgiç kimdir?

Esra Bilgiç, 14 Ekim 1992 tarihinde Ankara'da doğmuştur.

177 cm boyunda olan Esra Bilgiç Hacette Üniversitesi Arkeoloji bölümü ve Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde eğitim aldı.

Esra Bilgiç' in ilk televizyon deneyimi "Diriliş: Ertuğrul Gazi" adlı dizide Ertuğrul Gazi'yi canlandıran Engin Altan Düzyatan'ın eşi rolünde Halime Hatun karakterini canlandırdı. Dizi için at binme dersleri aldı.

8 Aralık 2014 tarihinde TRT 1'de başlayan "Diriliş: Ertuğrul Gazi" adlı dizide Engin Altan Düzyatan Ertuğrul Gazi'yi canlandırırken Esra Bilgiç, Halime Hatun karakterini canlandırdı. Diğer rollerde ise Kaan Taşaner, Didem Balçın, Serdar Gökhan, Hülya Darcan, Levent Öktem, Hakan Vanlı, Serdar Deniz, Turgut Tunçalp, Mehmet Çevik, Cavit Çetin Güner, Hande Subaşı ve Osman Soykut gibi isimler rol aldı.

Filmleri ve Dizileri:

2014 - Diriliş: Ertuğrul Gazi (Halime Hatun)(Dizi)

Eğitim:

Bilkent Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, Royal Academy Of Arts 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Vizyonda Bu Hafta (18 Ağustos - 25 Ağustos 2017 Haftası)
Vizyonda Bu Hafta (18 Ağustos - 25 Ağustos 2017 Haftası)