Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 85. yeni bölüm fragmanı

Atv ekranlarının fenomeni Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi bu akşam 84. bölümüyle heyecan dolu anlar yaşattı izleyicilere. Dizinin 84. bölümü merak konusu oldu. Peki fragman çıktı mı?

 

Meryem ve Candan arasındaki sert yüzleşme damga vurdu. Öte yandan Mürsel'in masaki sözleri şok etkisi yarattı. Şimdi ise gözler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanında.

 

SON BÖLÜM GELİŞMELERİ

şkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın son bölümünde, Hızır kimsenin aklına gelmeyecek bir plan ile Mürsel'i köşeye kıstırmış ve tüm adamlarını etkisiz hale getirmişti. Yaşar ve Hızır düzenledikleri planla Mürsel'i tam yakaladıkları anda Nevzat devreye girerek Mürsel'in öldürülmesini engellemişti.

EDHO yeni bölümde, Hızır'ın ele geçirdiği Mürsel'i gizli tanık olarak Nevzat'a teslim etmesi, başından beri planların içinde olan Kimsesiz Yaşar'ı sinirlendirir. Gizlice uygulanan bu planlardan bihaber olan İlyas, arkasından çevrilenlere karşılık vermek için geç kalmayacaktır. Mürsel, bildiği isimleri söyleme karşılığında serbest bırakılmak için pazarlık yaparken Alparslan ona bir şans daha vermemeye kararlıdır. Ya o isimleri alacak ya da canını alacaktır. O isimlerden bir tanesi ise kimsenin tahmin edemeyeceği biri çıkacaktır...

Ev ahalisi Hızır ve Meryem'i barıştırmanın yollarını aramaktadır. En vurucu hamle, oturup daha fazla bir şey yapmadan beklemek niyetinde olmayan Ömer'den gelir. Bu sayede eve kadar giren Candan beklemediği tepkilerle karşılaşacaktır.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

 

 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Üniversiteye girişte yeni sınav sistemi olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) nedir?
Üniversiteye girişte yeni sınav sistemi olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) nedir?