Eşcinsel bombası nedir özellikleri ve etkileri nelerdir?

Sabah gazetesi başyazarı Mehmet Barlas'ın köşe yazısında gündeme getirdiği eşcinsel bombası, vatandaşlar tarafından merak edildi. Peki nedir bu eşcinsel bomba?

İşte Mehmet Barlas'ın sözünü ettiği eşcinsel bombası hakkında bilgiler...

EŞCİNSEL BOMBA NEDİR?

Savaşma seviş felsefesinden mi yola çıktı bilinmez ama Gay Bombası dünyanın en büyük ordularından birinin en ciddi projelerinden birisi.

Bu çalışmayı yapanın hangi ülkenin ordusu olduğunu söyleyelim: Amerika Birleşik Devletleri.

Dayton'da bulunan Wright Laboratuvarı'na bu projeyi araştırtan ise Amerikan Hava Kuvvetleri.

Aslında proje oldukça barışçıl, düşman askerlerini öldürmeden etkisiz kılmak amacını taşıyor.

Hormonlara yönelik bir savaş silahı olan Gay Bombası düşman askerlerini birbirlerine yaklaştıracaktı, karşı konulamaz bir afrodizyak etkisi yaratmayı planlıyordu.

1994 yılında başlanan projeye 6 yıl boyunca 7.5 milyon dolar yatırım yapılmış. Pentagon da bu araştırmayı kabul ediliyor.

Bombanın kayıtlarda geçen tanımı ise; hoşa gitmeyen ama kesinlikle ölümcül olmayan silah.

Proje ortaya çıktığında medyada o kadar geniş yer bulmuş ki müzikallere bile ismini vermiş.

Gay Bombası çalışması yapan laboratuvar 2007 yılında Ig Nobel Ödülü'nü kazanmış. Nobel Ödülleri'nin parodisi niteliğinde olan bu ödül, insanları önce güldüren sonrada düşündüren çalışmalara veriliyor. 

PENTAGON DOĞRULADI

Pentagon, düşman askerlerine karşı kullanılacak ve onları eşcinsel ilişkilere yönlendirecek bir hormon bombası yapmayı düşündüğünü doğruladı.

San Francisco’daki yerel televizyon kanalı KPIX-TV’ye konuşan askeri yetkililer, ölümcül olmayan eşcinsel bombası düşüncesinden daha sonra vazgeçildiğini açıkladılar. "Sunshine Project" kuruluşundan Edward Hammond, enformasyon özgürlüğü yasası çerçevesinde aldığı bazı belgeleri gözden geçirirken gay bombası projesini de ortaya çıkardı. Proje, Hava Kuvvetleri’nin Dayton’da bulunan Wright Laboratuvarı tarafından önerildi. Projenin maliyeti 7.5 milyon dolar olarak belirlenirken, hormon bombasının yapımında kullanılacak kimyasal maddeler, düşman askerlerini savaşmaya değil eşcinsel ilişkilere doğru yönlendirecekti. Edward Hammond, "Düşman askerleri direnemeyecekleri bir şekilde eşcinsel ilişki arzu edeceklerdi ve birlikleri de çökecekti" dedi.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  İşte şehitlerin kimlikleri...
İşte şehitlerin kimlikleri...