Esad, minik Ümran'ın fotoğrafı için sahte dedi

Katıldığı bir televizyon programında Ümran ile ilgili bir soru üzerine Suriye Devlet Başkanı Esed fotoğraf için kesinlikle düzmece ifadelerini kullandı.

  Rejim güçlerinin Halep'teki saldırıları sürerken, 5 yaşındaki Ümran Dakneş'in bu fotoğrafı dünyayı derinden sarstı.

Esad, bir televizyon programına katılarak kendini savundu. Minik Ümran'ın fotoğrafı da sorulurken, Esad yaşanan olayın gerçek olmadığını söyledi:

"BU OLAYLARIN HİÇBİRİ DOĞRU DEĞİL"
"Bu fotoğraf kesinlikle düzmece. İlk olarak size söylemem gereken bir şey var. Aynı fotoğrafa bakmak için İnternete gidin bakın. o fotoğrafta Omran ve kızkardeşi Batı'nın adlandırdığı Beyaz Kasklılar tarafından farklı kazalardan sonra iki kere kurtarıldı. Bu olayların hiçbiri doğru değil. Bunlar manipüle ediliyor"

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Nusret'in Sosyal medyada tıklanma rekoru kıran paylaşımları...
Nusret'in Sosyal medyada tıklanma rekoru kıran paylaşımları...