Erzurum'da okullar tatil mi? 23 Kasım Perşembe valilik açıklaması

Kar yağışının Doğu ve Güney Doğu illerini etkisi almasının ardından öğrenci ve veliler Erzurum'da yarın okulların tatil olup olmayacağını merak ediyor? Erzurum'da yarın okullar tatil mi?

Erzurum ve çevresinde etkili olan kar yağışı nedeniyle kent genelinde ulaşımda aksaklıklar yaşanıyor. Gece saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı sonrasında öğrenciler yarın (23 Kasım) okulların tatil olup olmayacağını merak ediyor.

Erzurum'da okullar tatil mi, tatil olacak mı? sorularının yanıtı haberimizde. Erzurum’da dün geceden itibaren aralıksız yağan kar, Palandöken’den sonra kent merkezini de beyaza bürüdü. Kent merkezinde kar kalınlığı 30 santimetreye ulaştı. 

Kar kalınlığının 30 santimetreye ulaştığı Erzurum kent merkezinde Büyükşehir ve merkez ilçe belediyelerinin karla mücadele ekipleri çalışmalarına başladı. Bazı iş yeri sahipleri de sabahın erken saatlerinde dükkanlarının önünü temizledi. Çocuklar da sabahın erken saatlerinde karlı kaplı cadde ve sokaklarda yürüyerek okullarına gitmeye çalıştı. İş yerlerine özel araçları ile gidenler ise ilk olarak otomobillerinin üzerinde biriken karı temizledi. Yürümek zorunda olanlar ise kalın giyinip dışarı çıktı.

ERZURUM'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Erzurum'da okulların tatil olduğuna dair yapılan resmi bir açıklama bulunmamaktadır. Yapılacak açıklamaları haberimizde anında sizlerle paylaşacağız. 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Jet Sosyete dizisi oyuncu kadrosu ve karakter analizleri (Jet Sosyete'de kim, kimdir?)
Jet Sosyete dizisi oyuncu kadrosu ve karakter analizleri (Jet Sosyete'de kim, kimdir?)