Ermeni haltercinin çığlıkları salonu inletti

Brezilya'nın Rio kentinde düzenlenen Olimpiyat oyunları halter branşında korkunç bir kaza meydana geldi. Ermeni halterci ağırlığı kaldıramayınca kolu döndü.

 Rio Olipiyatları'nda izleyenleri dehşete düşüren bir kaza yaşandı. Ermeni haltercinin bileğinin döndüğü an kameralara yansıdı.

Avrupa şampiyonlukları bulunan Karapetyan 195 kiloluk halteri ikinci denemesinde kaldırdı ancak taşıyamadı. Halter yere düşerken sol kolu ters dönen halterci hissettiği acıdan ötürü çığlıklar attı. 77 kiloda yarışan haltercinin koçu ve diğer takım üyeleri hemen yardımına koştu. 77 kiloda yarışan haltercinin koçu ve diğer takım üyeleri hemen yardımına koştu.

Ülkesinin ilk madalyasını kazanmak için podyuma çıkan 20 yaşındaki halterci bu talihsiz kazayla elenmiş oldu. Karapetyan’ın spor hayatına devam edip edemeyeceği henüz kesinleşmedi.

İŞTE O ANLAR

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Microsoft'tan yapay zeka tahmini: 20 yıl içinde robot ikiziniz olacak
Microsoft'tan yapay zeka tahmini: 20 yıl içinde robot ikiziniz olacak