Erkenci Kuş 39. Bölüm fragmanı yayınlandı mı | 38. Bölümde neler yaşandı | ipek tenolcay | canlı izle

Can ile Sanem evlenmek için ailelerini ikna etmeye çalışırken, kendi aralarında fikir ayrılıklarına düşüyorlar.

 Erkenci Kuş 38. bölüm izle! Emre ile Leyla ailelerinden gizli evlendileri için büyük pişmanlık yaşıyor.Mevkıbe ile Hüma beklemedikleri yerden bir hareket geldiği için büyük şaşkınlık yaşıyor. Sanem annesine ablasını affetmesi için baskı yaparken, kendi ilişkisi için ortam hazırlamaya başlıyor.Can ile Sanem evlenmek için ailelerini ikna etmeye çalışırken, kendi aralarında fikir ayrılıklarına düşüyorlar.Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Erkenci Kuş 38. bölüm izle! Sanem ve Can evlilik hazırlığında! Merak edilen detaylar haberimizde...

 

 

 

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Can’ın doğum günü herkesin toplanmasına bir kez daha vesile olur. Hüma bu sefer de Sanem’i arkadaşları üzerinden küçük düşürmeye çalışıyor ama bu konuda başarılı olamıyor. Ayhan ile CeyCey partide daha da yakınlaşıyor ve öpüşüyorlar. O akşamda Leyla ile Emre’nin arasında da aşk yeniden alevleniyor.

ERKENCİ KUŞ 38. BÖLÜM İZLE

Leyla Osman’ın artık olmadığını söylüyor. Emre yüzünde gülümsemeyle karşılıyor bu haberi. Leyla’nın ellerini tutan Emre hızlı davranıyor. Sanem pastadan sonra Can’a hediyesini veriyor. Can Sanem’in onun için hazırladığı kitabı çok beğeniyor. Sanem’in sürpriz hediyesi Can’ın sürprizi ile karşılaşıyor. Can, Sanem’e evlenme teklif ediyor.

Mahallede bahar için bir şenlik organize ediliyor. Bu şenliğe Hüma bile davet ediliyor. Ama Hüma mahalleye adımını atar atmaz etrafı yukarıdan süzüp ‘biz nereye geldik böyle’ diyor. Sanem Hüma’yı sık sıkı sarıyor. Şenlik sofrasına hiç kimsenin beklemediği bir isim dahil oluyor. Menkıba şaşırırken, Nihat hayal kırıklığına uğruyor.

CAN VE SANEM EVLENMEYE KARARLI

Sanem ve Can aileleri ile evlilik hakkında konuşmak istiyor ama bir türlü başaramıyorlar. Aileler sürekli onları duymamazlıktan geliyor. Menkıbe ve Hüma her fırsatta evlilik gündeminden kaçıyorlar Sanem ve Can çabaları yetersiz kalınca annelerinin peşini bırakıyorlar. Ama bu vazgeçiş onları evlilik fikrinden uzaklaştırmıyor. Onları dinlemeyen ailelerine inat herkesten habersiz evlenmeye karar veriyorlar. Bu sırada ajanstakilerin garip hallerinden şüphelenen Hüma harekete geçip CeyCey’i konuşturuyor. Can ve Sanem’in evleneceğini duyan Hüma hemen Menkıbe’ye gidiyor. Bu ikili ilk kez birlikte hareket ederek nikah salonuna gidiyorlar. Ancak orada onları bekleyen büyük bir sürpriz var.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Uyuma şeklinize göre karakter analizi
Uyuma şeklinize göre karakter analizi