Erkan Erzurumlu kimdir | Ziynet Sali kocası Erkan Erzurumlu nereli kaç yaşında?

Pop müziğin sevilen şarkıcılarından Ziynet Sali, gitarist Erkan Erzurumlu ile dünyaevine girdi. Peki Erkan Erzurumlu kimdir, nereli, kaç yaşında?

Erkan Erzurumlu kimdir? sorusunun yanıtı haberimizde...

Pop müziğin güçlü seslerinden ünlü şarkıcı Ziynet Sali, bir süredir beraber olduğu gitarist sevgilisi Erkan Erzurumlu ile evlendi. Çiftin düğünü magazin dünyasında ses getirdi. Pek çok kişi, Ziynet Sali'nin eşi Erkan Erzurumlu'nun kim olduğunu merak ediyor? İşte ayrıntılar...

ERKAN ERZURUMLU KİMDİR?

4 Haziran 1984 tarihinde dünyaya gelen Erkan Erzurumlu, gitaristlik yapmaktadır. Uzun süredir Ziynet Sali ile birlikteliği devam eden Erkan Erzurumlu magazin basınını takip edenlerin, adını yakın zamanda duymaya başladığı bir isim. İkili bir süredir sosyal medyadan fotoğraf paylaşımı yapıyordu.

Erkan Erzurumlu bir dönem Ajda Pekkan ve Fettah Can ile de müzikal çalışmalar yapmıştı.

ZİYNET SALİ KİMDİR?

Ziynet Sali, 29 Nisan 1974 tarihinde Kuzey Kıbrıs’ta doğdu ve akabinde ailesiyle İngiltere’ye gitti. Yaklaşık 6 yıl Manchester’da yaşadı.

Sonra ailesiyle Kıbrıs’a taşındı. 1994 yılında İstanbul’da konservatuara giren Ziynet Sali, o yıllarda amatör olarak şarkıcılığa başladı.

1999 yılında Konservatuar’ı 4. lükle bitirdi.

İlk albümünü 2000 yılında çıkaran Ziynet SALİ’nin 6 albüm ,7 single , 1 compilation albümü ve bir Konser DVD’si mevcuttur. SALİ’nin 3.albümündeki “Zordur Oğlum” isimli şarkısı 2006 yılında italyada internet üzerinden düzenlenen “Euro Dance” şarkı yarışmasının halk oylamasında birincilik kazandı.

2010’da yılında çıkardığı “Rüya” isimli 2. single’ı verilerine göre yılın en çok çalınan şarkısı oldu ve Türkiye’nin en önemli müzik kanalı Kral Tv’den ödül aldı.

2012 yılında çıkardığı “Sonsuz Ol” isimli albümündeki ”Her şey Güzel Olacak” isimli şarkının video klibi Kral TV tarafından yılın en iyi video klibi seçildi.

2015 yılında X Factor isimli yarışmanın jüri üyeliği yaptı.

Birçok Üniversite ve özel kurumdan başarı ödülleri alan Ziynet SALİ son olarak 2016 yılında Hamburg’da düzenlenen DAFBAMA müzik ödüllerinde "Akdeniz'in En İyi Kadın Sanatçı" ödülüne layık görüldü.

Ziynet SALİ; Almanya, İsviçre, Hollanda, Belçika, Yunanistan, Bulgaristan, Makedonya, Hırvatistan, Türkmenistan, Güney Afrika gibi değiki ülkelerde önemli konserlere imza atmıştır. 

 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Yoldan çıkan metrobüs otomobilleri altına aldı
Yoldan çıkan metrobüs otomobilleri altına aldı