Elazığ yarın okullar tatil mi 21 Nisan 2019 | Elazığda yarın okul tatil mi - Elazığ Valiliği resmi açıklama

Kar yağışının yoğun şekilde devam ettiği Elazığ'da 21 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi? Elazığ'da yarın okullar tatil mi? Elazığ Valiliği resmi tatil açıklaması geldi mi?

Elazığ yarın okullar tail mi? 21 Nisan 2019 Pazartesi Elazığ'da okullar tatil mi?

Elazığ'da sokaklar ve caddeler beyaza büründü. Meteoroloji'nin uyarısını yaptığı kar yağışı kentte etkisini giderek artırıyor. Ayrıca buzlanma ve don uyarısı da yapılıyor. 

Elazığ'da kar yağışı, vatandaşlara zor anlar yaşatıyor. Soğuğun yanı sıra karla kaplı yollar da sürücüleri zorluyor. Kar yağışı nedeniyle binlerce öğrencide tatil beklentisi oluştu. Peki okullar tatil mi? Valilikten resmi açıklama geldi mi? İşte ayrıntılar...

ELAZIĞ'DA OKULLAR YARIN TATİL Mİ? (21 Nisan 2019)

Kar yağışı nedeniyle Elazığ'da okulların tatil edilmesiyle ilgili şimdilik bir bilgi paylaşılmadı.

Son bilgileri aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz.

ELAZIĞ VALİLİĞİ RESMİ SAYFASI (TIKLAYINIZ)

ELAZIĞ’DA KAR YAĞIŞI ETKİSİNİ SÜRDÜRÜYOR

Elazığ’da günlerdir süren yağmurlu hava, yerini bazı bölgelerde kara bıraktı. Kent merkezinde kar yağışı kısa sürerken, bazı ilçe ve köyler beyaza büründü. Elazığ Malatya karayolunda bazı araçlar yolda kalırken, çiçek açan ağaçlar kar ve soğuktan olumsuz etkilendi.

21 Nisan’da kar yağdığını belirten Salim Dengiz, “Meyve falan kalmadı. Ekinlere de zararı var. Bu aylarda böyle bir kar hiç görmedim. 60 yaşındayım yine de görmedim” dedi.

Nisan ayında yolda kaldıklarını aktaran Kemal Camcı ise, “Hava şartları çok kötü. Gözeli'ye gidiyoruz. Orada kar daha çok yağıyor. Nasıl gideceğimizi düşünüyoruz. Ailecek Elazığ’dan geliyoruz. 45 yaşındayım, bu ayda ilk kez bu kadar kar yağdığını görüyorum. Çiçekler hep yanmış, meyveler hep yandı” diye konuştu.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  1 Milyon dolar ödüllü çözülemeyen problem!
1 Milyon dolar ödüllü çözülemeyen problem!