Ehliyet sınav sonuçları ne zaman açıklanıyor | Ekim 2017

Sürücü adaylarının merakla beklediği ehliyet sınav sonuçlarına ilişkin sabırsız bekleyiş devam ediyor. 7 Ekim'de gerçekleştirilen ehliyet sınavının sonuçları açıklandı mı sonuçlar nereden öğrenilecek?

Sürücü adayları 7 Ekim'de gerçekleştirilen ehliyet sınavının sonuçlarının açıklanıp açıklanmadığını merak ediyor. 7 Ekim 2017 ehliyet sınav sonuçları açıklandı mı? Ehliyet sonuçları saat kaçta açıklanacak?

Ehliyet sınav sonuçları açıklandı mı? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 7 Ekim'de gerçekleştirilen ehliyet sınavına katılan adaylar, sonuçları heyecanla bekliyor. 2017'nin üçüncü ehliyet sınavı olan MTSKS-3 için adaylar sorgularını hızlandırdı. Peki, 7 Ekim 2017 ehliyet sınav sonuçları açıklandı mı? Ehliyet sınav sonuçları saat kaçta açıklanacak?

EHLİYET SINAV SONUÇLARI BUGÜN AÇIKLANACAK MI?

18 yaşını doldurup ehliyet alabilmek için büyük çaba gösteren sürücü adayları, 7 Ekim'de ehliyet sınavına girdi. Ehliyet alma heyecanı gittikçe artan adayların gözü MEB'de. Ehliyet sınav sonuçları için belirlenen tarih bugün. Sonuçlar henüz açıklanmadı. Diğer ehliyet sınavlarının sonuçları öğle vakitlerinde açıklanmıştı. Buna göre 7 Ekim ehliyet sınav sonuçlarının saat 14.00 gibi açıklanması bekleniyor.

7 EKİM EHLİYET SINAVINI KAZANAN ADAYLARIN DİREKSİYON SINAVI NE ZAMAN?

7 Ekim ehliyet sınavında 70 baraj puanını geçen sürücü adayları bir sonraki aşama olan direksiyon sınavına girecekler. Ana direksiyon sınavı ise 04-05 Kasım' da yapılacak. İlk direksiyon sınavından kalan adaylar için aralıklarla 3 sınav daha yapılacak. Bu direksiyon sınav tarihleri ise 25-26 Kasım, 09-10 Aralık, 30-31 Aralık' da gerçekleştirilecek. 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Naim Süleymanoğlu hayatını kaybetti. Naim Süleymanoğlu kimdir?
Naim Süleymanoğlu hayatını kaybetti. Naim Süleymanoğlu kimdir?