DoktorTakvimi, Best Workplaces in Technology™ 2024 listesinde

2022 ve 2023 yılında Best Workplaces in Technology™ listesinde de olan DoktorTakvimi, böylece aynı listeye üçüncü kez girmiş oldu.

Türkiye'nin en büyük online sağlık platformu DoktorTakvimi, Great Place to Work Enstitüsü tarafından belirlenen Best Workplaces in Technology™ (Teknoloji sektörünün En İyi İşverenleri) 2024 listesinde ikinci sırada yer aldı.
 
İnterneti kullanarak sağlık araştırması yapan hasta ve danışanlar ile randevularını online bir şekilde yönetmek isteyen hekim ve uzmanları buluşturan DoktorTakvimi, Teknoloji Sektörünün En İyi İşverenleri - Great Place to Work “Best Workplaces in Technology™ 2024” listesinde 100–499 çalışan, Bilgi Teknolojileri / Yazılım kategorisinde ikinci sırada yer aldı. 

2022 ve 2023 yılında Best Workplaces in Technology™ listesinde 100-249 çalışan kategorisinde bir numara olan DoktorTakvimi, böylece aynı listeye üçüncü kez girmiş oldu. 

“Şirketimizin başarısı çalışanlarımızın mutluluğuyla doğru orantılı”
DoktorTakvimi olarak, çalışanların kendilerini mutlu hissedebilecekleri, güvenilir ve harika bir iş yeri yaratmak için çalıştıklarını söyleyen DoktorTakvimi Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü Sinem Yurdun, “Çabalarımızın ve hayata geçirdiğimiz uygulamaların karşılık bulduğunu görmek mutluluk verici. Şirketimizin başarısının çalışanlarımızın mutluluğuyla doğru orantılı olduğunu biliyor ve buna göre uygulamalar hayata geçiriyoruz. Önümüzdeki yıllarda da Great Place to Work Enstitüsü tarafından oluşturulan listelerde yer almaya devam edeceğiz” dedi. 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  İşte 2017'nin en iyi 100 futbolcusu
İşte 2017'nin en iyi 100 futbolcusu